Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Ναόμι Οσάκα και η ουλή που δεν θα φύγει ποτέ

Η Ναόμι Οσάκα είναι μια σούπερ επιτυχημένη αθλήτρια του τένις και μια δυνατή γυναίκα. Η φωτογραφία που ανήρτησε στο instagram συνδυάζει τις δύο ιδιότητές της.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Ναόμι Οσάκα και η ουλή που δεν θα φύγει ποτέ

Η σεζόν στο WTA βρίσκεται στην offseason του και η Ναόμι Οσάκα εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο συμμετέχοντας σε αρκετές εκδηλώσεις. Πρόσφατα μάλιστα κέρδισε μια θέση στο Hall of Fame του Forbes "Under 30" και πατώντας πάνω στα χνάρια του ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε η πρώτη αθλήτρια που κατάφερε κάτι τέτοιο.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Γιαπωνέζα τενίστρια θέλησε να δείξει μία άλλη, εντυπωσιακή πλευρά του εαυτού της δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με ένα μίνι ασημένιο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Χωρίς να νοιάζεται για ατέλειες ή σημάδια από την καριέρα της. "Η ουλή στο πόδι μου δεν θα φύγει ποτέ", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε το φωτογραφικό καρέ.

Η Ναόμι Οσάκα έχει επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων, κάτι που αφήνει να εννοηθεί ότι λογικά θα επιστρέψει στη δράση μετά την έλευση του νέου έτους. Αναμένονται οι αποφάσεις της, γιατί είναι μια γυναίκα που έχει αποδείξει, με διάφορους τρόπους, ότι αποφασίζει για τον εαυτό της!

News 24/7

24MEDIA NETWORK