Η φανέλα 'Σαγόνια του Ζαχαρία' κάνει θραύση στο αυστραλιανό ράγκμπι

Οι Κρόνουλα Σαρκς λάνσαραν καινούρια φανέλα, που απεικονίζει το στόμα ενός θλιμμένου καρχαρία. Ήδη κάνει πάταγο, για τους λάθος λόγους.

Παίκτες των εθνικών ομάδων Νέας Ζηλανδίας και Αυστραλίας κατά τη διάρκεια αγώνα ράγκμπι
SHUJI KAJIYAMA/AP

Το τουρνουά NRL Nines 2020 πρόκειται να λάβει χώρα το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου στο Περθ της Αυστραλίας. Πρόκειται για ένα διήμερο τουρνουά που για το εγχώριο ράγκμπι είναι εφάμιλλης αξίας με το Super Bowl. Τα social media να έχουν πάρει ήδη φωτιά και δεκάδες πανίσχυρα brands επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλασαριστούν διαφημιστικά μέσα στους αγώνες.

Οι Κρόνουλα Σαρκς είναι μια από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο NRL Nines. Η ομάδα της πόλης Σάδερλαντ Σάιρ (Νότιο Σίδνεϊ) στα 56 χρόνια ύπαρξης της, έχει κερδίσει μόλις μια φορά ένα εθνικό πρωτάθλημα, αλλά σε αυτό το τουρνουά NRL Nines φαίνεται πως μπαίνει αρκετά επιθετικά, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της.

Με έμπνευση από την ταινία 'Jaws', προσπάθησε να αποτυπώσει με όσο πιο γλαφυρό τρόπο γινόταν το όνομα της (sharks=καρχαρίας) σε φανέλα. Είναι καρχαρίες και φαίνονται! Το γεγονός ότι ο καρχαρίας έχει σχεδιαστεί στο πόδι και μοιάζει κακή απομίμηση, σχεδόν παραποίηση της εικόνας ενός καρχαρία, είναι κάτι που έχει προκαλέσει έντονη κριτική από φιλάθλους της ομάδας και δημοσιογράφους, που την περιγράφουν ως "μια από τις χειρότερες φανέλες στην ιστορία του αθλητισμού της Αυστραλίας!" Και της Ευρώπης, θα συμπληρώναμε.

Μήπως οι διευθύνοντες της Κρόνουλα Σαρκς να τσέκαραν τη θρυλική εμφάνιση του Πανιώνιος Chipita για να πάρουν ιδέες; Μπορεί να βοηθήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK