Η Κλίσινα πέρασε στον τελικό του μήκους μέσω... CAS

H Ντάρια Κλίσινα, η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια που συμμετέχει στον στίβο αφού δικαιώθηκε στο CAS, πέρασε στον τελικό του μήκους, έχοντας μία απ' τις καλύτερες επιδόσεις στα προκριματικά.

Η Κλίσινα πέρασε στον τελικό του μήκους μέσω... CAS

H Ντάρια Κλίσινα δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε στο CAS και έγινε η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στο άθλημα του στίβου.

Η Κλίσινα ήταν αρχικά η μοναδική μεταξύ 68 Ρώσων αθλητών στην οποία είχε επιτρέψει η IAAF να πάρει μέρος στους Αγώνες από τη στιγμή που μένει εκτός Ρωσίας τα τελευταία τρία χρόνια (μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ).

Το γεγονός όμως ότι βρέθηκε το όνομά της στην έκθεση ΜακΛάρεν, η οποία κάνει λόγο για ρώσικο ντόπινγκ με κρατική χρηματοδότηση, έκανε την διεθνής συνομοσπονδία στίβου να αναθεωρήσει.

Το CAS ωστόσο ανέτρεψε την απόφαση του αποκλεισμού της κρίνοντας πως πληρούσε τα κριτήρια για να αγωνιστεί στο αγώνισμα του μήκους στο Ρίο. Μάλιστα, η Ρωσίδα καλλονή πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, έχοντας μία απ' τις καλύτερες επιδόσεις στα προκριματικά.

Οι 12 του τελικού

Ιβάνα Σπάνοβιτς (Σερβία) 6.87

Μαλάικα Μιχάμπο (Γερμανία) 6.82

Μπρίτνεϊ Ριζ (ΗΠΑ) 6.78

Κσένια Μπάλτα (Εσθονία) 6.71

Τιάνα Μπαρτολέτα (ΗΠΑ) 6.70

Έσε Μπρούμε (Νιγηρία) 6.67

Λορέιν Ούτζεν (Μεγάλη Βρετανία) 6.65

Ντάρια Κλίσινα (Ρωσία) 6.64

Μπρουκ Στράτον (Αυστραλία) 6.56

Μαρίνα Μπεκ (Ουκρανία) 6.55

Σοστένε Μογκενάρα (Γερμανία) 6.55

Τζασμίν Σόιερς (Μεγάλη Βρετανία) 6.53

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκτός τελικού η Αλεξούλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK