Η κόρη της Φιόνα Μέι μεγάλωσε: και είναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά! Έντεκα μόλις χρόνια μετά την αποχώρησή της από τους στίβους, η θρυλική Ιταλίδα Φιόνα Μέι μπορεί να καμαρώνει για την κόρη της η οποία τρέχει σαν... άνεμος!

Η κόρη της Φιόνα Μέι μεγάλωσε: και είναι ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ!

Η Φιόνα Μέι έγραψε ιστορία στα κουλουάρ με τα χρώματα της εθνικής Ιταλίας, κατακτώντας μάλιστα δύο ασημένια μετάλλια στο άλμα εις μήκος σε δύο στη σειρά Ολυμπιακούς Αγώνες (1996 στην Ατλάντα και 2000 στο Σίντνεϊ), όμως δεν αποκλείεται σε λίγα χρόνια από τώρα να διαπρέπει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο η... θυγατέρα της!

Αναφερόμαστε στην Λαρίσα Ιαπικίνο, την κόρη της Φιόνα Μέι και του Τζάνι Ιαπικίνο (πρώην αθλητής στο άλμα επί κοντώ), που συμπλήρωσε τον περασμένο Ιούλιο τα 18 της χρόνια, με την νεαρή αθλήτρια να δείχνει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στον αθλητισμό μέσω αγώνων ταχύτητας.

Σε αγώνα ταχύτητας 300 μέτρων με εμπόδια για το ιταλικό πρωτάθλημα που έλαβαν χώρα στο Τρεντίνο της Βόρειας Ιταλίας, κατέκτησε την πρώτη θέση με το αξιοσημείωτο 44''25, βελτιώνοντας το προσωπικό της ρεκόρ και αφήνοντας πίσω της 76 εκατοστά την εξαιρετική Αριάνα Καπομπιάνκο, που πήρε την δεύτερη θέση στο βάθρο.

Αυτή τη στιγμή η μικρή Λαρίσα προπονείται σε διάφορες κατηγορίες όπως στα 80 μέτρα, στα 600 μέτρα αλλά και στο άλμα εις μήκος στο οποίο έκανε μεγάλη καριέρα η μητέρα της, με τους Ιταλούς να αισιοδοξούν πως μπορεί να τους χαρίσει μεγάλες επιτυχίες αν σκεφτεί κανείς πως αυτή είναι η πρώτη χρονιά που ασχολείται με τον αθλητισμό!

Με τέτοιο αθλητικό dna που κυλάει μέσα της αλλά και με τέτοια εντυπωσιακά δείγματα γραφής με το... καλημέρα, μπορεί κανείς να στοιχηματίσει εις βάρος της;

News 24/7

24MEDIA NETWORK