Η Μαρία Σάκκαρη θα διορθώσει το forehand της Άννας Βίσση

Η Μαρία Σάκκαρη προκάλεσε την Άννα Βίσση να τραγουδήσει στην εκπομπή 'Μουσικές Αγάπης - The Unplagued Concert' της 24MEDIA. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η κορυφαία τενίστρια της χρωστάει κάτι!

Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο του αγώνα της με την Πέτρα Κβίτοβα για τον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν στη 'Ροντ Λέιβερ Αρίνα', Μελβούρνη, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020
Η Μαρία Σάκκαρη σε στιγμιότυπο του αγώνα της με την Πέτρα Κβίτοβα για τον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν στη 'Ροντ Λέιβερ Αρίνα', Μελβούρνη, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Η Άννα Βίσση δεν είναι μόνο μία από τις πιο γνωστές και σημαντικές τραγουδίστριες στο πεντάγραμμο της Ελλάδας και της Κύπρου. Είναι μία πολυσχιδής προσωπικότητα, που δεν περιορίζεται στις νότες των κομματιών της. Παρουσιάστρια, οικογενειάρχης, γυναίκα πρότυπο και... αθλήτρια. Τενίστρια συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η ίδια στην εκπομπή 'Μουσικές Αγάπης - The Unplagued Concert' της 24MEDIA, με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Καλεσμένη του Παντελή Βλαχόπουλου και του Παντελή Διαμαντόπουλου, η... απόλυτη Ελληνίδα σταρ, αφού πρώτα μίλησε γι' αυτόν τον επιθετικό προσδιορισμό που τη συνοδεύει εδώ και δεκαετίες, μίλησε για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό, με αφορμή την πρόκλησή της από τη Μαρία Σάκκαρη.

Μη χάσετε τη μεγάλη βραδιά 'Μένουμε στο Σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της' απόψε, Παρασκευή 1/5, στο MEGA. Στις 23.00 ακριβώς!

"Η αφορμή που είμαι εδώ είναι η φίλη μου η Μαρία, που παρακολουθώ εδώ και χρόνια την πορεία της, όπως και του Στέφανου Τσιτσιπά. Ναι μεν είμαι Παναθηναϊκός και παρακολουθώ όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά είμαι του τένις. Παίζω τένις από 6 χρονών. Κατάγομαι από την Κύπρο κι εκεί δεν έπρεπε να είσαι σε κάποιο κλαμπ, έπαιζες ελεύθερα τένις, γιατί είχαμε γήπεδα στις γειτονιές μας. Δεν ήταν άθλημα για πλούσιους. Μπορούσε να είναι μέρος της ζωής του καθενός και γι' αυτό μου αρέσει και ήμουν και καλή. Έχω παίξει και σε διάφορα πρωταθλήματα εδώ στο Πολιτεία Tennis Club, έχω πάρει διάφορα πρωταθλήματα, κυρίως στο διπλό, εκεί είμαι καλή. Η Μαρία μου υποσχέθηκε να μου διορθώσει το forehand μου που έχει κάποια ελαττωματάκια. Την ευχαριστώ, την αγαπώ, έρχεται και με βλέπει συχνά στο Hotel Ermou όπου ήμουν και μέχρι τη Θεσσαλονίκη έχει έρθει με τις φίλες της. Την ευχαριστώ και της αφιέρωσα το Πράγματα", δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.

Το μόνο που μένει είναι η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια να τηρήσει τον λόγο της και να γίνει και δασκάλα της Βίσση.

* Στήριξε κι εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK