Η McLaren-Honda παρουσίασε την MP4-30 (PHOTOS)

Το αποτέλεσμα της νέας σύμπραξης McLaren και Honda παρουσιάστηκε την Πέμπτη (29/01) μετά από αρκετές ημέρες αγώνιας.

Η McLaren-Honda παρουσίασε την MP4-30 (PHOTOS)

Η MP4-30 αποκαλύφθηκε σε δημοσιογράφους και κοινό, με τους ανθρώπους της βρετανικής ομάδας να ευελπιστούν ότι θα πραγματοποιήσει την απαρχεί της αντεπίθεσης.

Το νέο μονοθέσιο έχει ανασχεδιαστεί μετά από δύο κακές χρονιές και φέρει ένα διαφορετικό ασημί, μαύρο και κόκκινο, αποτελεί το πρώτο αμάξι από την επιστροφή στην ομάδα του πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής της Red Bull, Πέτρου Προδρόμου, ο οποίος επέστρεψε στη McLaren.

Το αμάξωμα είναι πιο στενό στην πίσω πλευρά και διαθέτει περισσότερες λεπτομέρειες στην μπροστινή πτέρυγα, θυμίζοντας αρκετά τα μονοθέσια της Red Bull που κυριάρχησαν τα προηγούμενα χρόνια.

"Μπορούμε να κάνουμε ξανά κυρίαρχη τη McLaren στην F1. Είμαστε προετοιμασμένοι για έντονη εκμάθηση, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει αφοσίωση από τη McLaren - Honda και αλλαγή συναισθημάτων με τη νέα συνεργασία", δήλωσε ο Fernando Alonso που επέστρεψε και αυτός στην ομάδα, επιζητώντας επάνοδο στις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Ο Ισπανός θα είναι και ο πρώτος πιλότος που θα οδηγήσει την MP4-30, στις δοκιμές της Χέρεθ την Κυριακή, ενώ θα ακολουθήσει ο Jenson Button, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του : "Δεν έχω δει ξανά τόσο μεγάλο κίνητρο στα παιδιά. Είμαστε όλοι εξαιρετικά ανυπόμονοι να πάμε στη Χέρεθ και να δουλέψουμε σκληρά στην ανάπτυξη του μονοθεσίου".

"Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα είναι εύκολο. Υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας να μειώσουμε το χάσμα από τους αντιπάλους μας, αλλά είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Τελείωσαμε την περσινή σεζόν με φόρμα και ξεκάθαρη πρόοδο και είμαι αποφασισμένος να συνεχίσουμε έτσι και το 2015".

Η MP4-30

News 24/7

24MEDIA NETWORK