Η νέα έπαυλη του Mayweather αξίας 22 εκ. ευρώ θα σε κάνει να τα "χάσεις"

O Floyd Mayweather βρήκε τρόπο να ξοδέψει κάποια από τα εκατομμύρια που κέρδισε νικώντας τον Conor McGregor. Δείτε τη νέα έπαυλη που αγόρασε στο Λος Άντζελες, η οποία του κόστισε μόλις... 22.000.000 ευρώ (PHOTOS).

Η νέα έπαυλη του Mayweather αξίας 22 εκ. ευρώ θα σε κάνει να τα "χάσεις"

Δεν έχει τυχαία το ψευδώνυμο "Mr. Money". Ο Floyd Mayweather ζει για τα χρήματα, του αρέσει να επιδεικνύεται και δεν το κρύβει.

Γι' αυτό το λόγο όχι μόνο αγόρασε μια έπαυλη 22.000.000 ευρώ στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, ξοδεύοντας περίπου το 1/4 των χρημάτων που κέρδισε στη μάχη με τον Conor McGregor, αλλά αποφάσισε να το... δείξει στους πάντες!

Στα 40 του πλέον, αποσύρθηκε από το μποξ έχοντας βγάλει συνολικά περίπου 300.000.000 ευρώ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αρκεστεί σε ένα απλά καλό σπίτι, αλλά ήθελε ότι καλύτερο υπήρχε στην περιοχή. Η νέα του οικία έχει έκταση 1.300 τετραγωνικά μέτρα και είναι χωρισμένη σε δύο μπλοκ.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και ένα μεγάλο μπαρ για κοκτέιλ και πάρτι. Παράλληλα, υπάρχει γυμναστήριο, σινεμά 20 ατόμων, δωμάτιο προσωπικού, γκαράζ για τέσσερα αυτοκίνητα και πισίνα.

Πάρτε μια γεύση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK