Η ομάδα Ξιφασκίας για τους αγώνες πρόκρισης για το Μπακού

Με τη Σπάθη Ανδρών συμπληρώθηκε χθες η ελληνική αποστολή που θα συμμετάσχει στους αγώνες πρόκρισης για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Ολυμπιακών Επιτροπών.

Η ομάδα Ξιφασκίας για τους αγώνες πρόκρισης για το Μπακού

Συνολικά τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες θα αγωνιστούν στις 20 και21 Δεκεμβρίου 2014, στη Βουδαπέστη με σκοπό να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις για τους αγώνες που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2015 στο Αζερμπαϊτζάν.

Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι: Γιώργος Τσουρούτας (σπάθη), Γιώργος Αμπάλοβ (ξίφος μονομαχίας), Δέσποινα Πέρδικα (ξίφος μονομαχίας), Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου (Ξίφος Ασκήσεως) και Νίκος Κοντοχριστόπουλος (Ξίφος Ασκήσεως).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η κάθε χώρα έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί από έναν αθλητή σε κάθε όπλο. Γι αυτό και στη Σπάθη Γυναικών δεν έγιναν αγώνες πρόκρισης, καθώς η Βάσω Βουγιούκα θα συμμετάσχει απευθείας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, λόγω της 4ης θέση που κατέχει στην Παγκόσμια κατάταξη.

Στη Βουδαπέστη θα ταξιδέψουν επίσης και οι: Χαρης Τσολάκης (αρχηγός αποστολής και προπονητής στο ξίφος μονομαχίας), Γκάμπριελ Ντούτσια (προπονητής στη σπάθη) και (Ελλη Τσολακίδου) προπονήτρια στο (Ξίφος Ασκήσεως).

News 24/7

24MEDIA NETWORK