Η πιο ανατριχιαστική είσοδος ομάδας έχει συνοδεία το Enter Sandman

Τελικά ίσως να μην χρειάζονται αποδοκιμασίες, 'γαλλικά' και σκηνικά πολέμου για να τρομοκρατήσεις τον αντίπαλο. Ίσως είναι αρκετό ένα γήπεδο που σείεται στην είσοδο των παικτών της ομάδας του, με συνοδεία το Enter Sandman των Metallica.

Boston College fans during the first half of an NCAA college football game against Virginia Tech in Boston, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Michael Dwyer)
An NCAA college football game against Virginia Tech in Boston, Saturday, Aug. 31, 2019. AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο τρόπος που μια ομάδα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο έχει πάντα τη σημασία της και περισσότερους από έναν στόχους. Να 'φτιάξει' τους παίκτες, να ξεσηκώσει το κοινό, να δώσει παλμό, να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της ψυχικής σύνδεσης του κόσμου με την ομάδα. Ακόμη και να τρομάξει τον αντίπαλο.

Κάθε χρόνο πολλές ομάδες από κάθε άθλημα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αναζητούν καινούριες ιδέες για να κάνουν την είσοδο των αθλητών ακόμη πιο εντυπωσιακή, δυναμική και... απειλητική για τον φιλοξενούμενο.

Ωστόσο πολύ δύσκολα θα βρει κάποιος κάτι καλύτερο από ένα γεμάτο γήπεδο να χοροπηδάει υπό τον ήχο του Enter Sandman των Metallica, δίνοντας σου την εντύπωση πως θα σε... καταπιεί. Στην εισαγωγή του κομματιού το κοινό αρχίζει να παραλληρεί, η εικόνα και ο ήχος σου δημιουργούν ανατριχίλα, οι αθλητές του Virginia Tech Football τρελαίνονται και το σκηνικό είναι πραγματικά επικό. Τελικά ίσως κάτι να ξέρουν και τα Αμερικανάκια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK