Η...προφητεία της Σερένα για την Μουγκουρούθα

Το 2015 η Σερένα Ουίλιαμς έβλεπε μπροστά αφού είχε προβλάψει το θρίαμβο της Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα δύο χρόνια μετά. Το δήλωσε η ίδια η Ισπανίδα θριαμβεύτρια του Γουίμπλετον.

Spain's Garbine Muguruza is interviewed by Sue Barker as she holds the trophy after defeating Venus Williams of the United States in the Women's Singles final match on day twelve at the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Garbine Muguruza is interviewed by Sue Barker as she holds the trophy after defeating Venus Williams of the United States in the Women's Singles final match on day twelve at the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, July 15, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Πριν από δύο χρόνια η Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα είχε παίξει τον πρώτο τελικό Γκραντ Σλαμ της καριέρας της και τον έχασε από την Σερένα Ουίλιαμς. Ηταν το Γουίμπλετον του 2015.

Το 2017 η Ισπανίδα επέστρεψε και πήρε την εκδίκησή της από την αδερφή της Σερένα, τη Βένους Ουίλιαμς κάτι που είχε προβλέψει η θριαμβεύτρια Αμερικανίδα του 2015!

Αφηγείται η ίδια η Μουγκουρούθα: "Η Σερένα μου είπε ότι θα επέστρεφα και θα κέρδιζα το Γουίμπλετον. Ε, σήμερα το κατάφερα. Ηταν ένα πολύ σκληρό ματς και το κλειδί για να επικρατήσω ήταν το πρώτο σετ. Από εκεί και πέρα θα μπορούσα να κερδίσω οποιαδήποτε".

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

24MEDIA NETWORK