Η Ρία Αντωνίου αποθεώνει Valentino Rossi και μιλάει για το οφσάιντ!

Η Ρία Αντωνίου συμμετείχε στην πρώτη της κινηματογραφική ταινία και σε συνέντευξή της μίλησε τόσο για εκείνη όσο και για το πάθος με τις μηχανές και τον Valentino Rossi (video)!

Η Ρία Αντωνίου αποθεώνει Valentino Rossi και μιλάει για το οφσάιντ!

Tα τελευταία χρόνια ζει στην Ιταλία και έχοντας "χτίσει" ήδη όνομα ως μοντέλο και τηλεπερσόνα, η Ρία Αντωνίου, προχώρησε στο αμέσως επόμενο βήμα. Αυτό ήταν η συμμετοχή της στην ιταλική ταινία "Non si ruba a casa dei ladri" με την οποία κάνει ουσιαστικά ντεμπούτο στο χώρο του κινηματογράφου, με την Ελληνίδα μοντέλο να μιλάει σε συνέντευξή στην "Corriere dello Sport" για αυτή τη νέα εμπειρία.

"Είναι η πρώτη μου εμπειρία, η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα ιταλικό φιλμ. Είμαι πολύ υπερήφανη να δουλεύω με τέτοιους ηθοποιούς μεγάλης ποιότητας. Είναι σαν δύσκαλοι για μένα.

Διασκέδασα πολύ", δήλωσε η hot "ξανθιά" της εν λόγω ταινίας (η Μανουέλα Αρκούρι είναι η... μελαχροινή αιθέρια ύπαρξη στην ταινία), η οποία αναφέρθηκε στην ίδια συνέντευξη και στο πάθος για την ταχύτητα, τις μηχανές και τον... Valentino Rossi!

"Θα ήταν πολύ μεγάλο δώρο για μένα να μπορέσω να οδηγήσω κάποια στιγμή μία μηχανή που παίρνει μέρος σε αγώνες Moto GP. Μου αρέσει η ταχύτητα, και εγώ τρέχω πολύ με τη μηχανή όταν οδηγώ. Θα ήταν μεγάλο δώρο να βρεθώ στην ίδια μηχανή με τον Valentino Rossi γιατί είμαι μεγάλη φαν του".

Και επειδή σε μία χώρα όπως η Ιταλία δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερώτηση περί ποδοσφαίρου, η Ρία Αντωνίου αποκάλυψε τα τρία σημαντικά πράγματα που έχει μάθει αναφορικά με τη "στρογγυλή Θεά" στη γειτονική χώρα:

"Τρία πράγματα έχω μάθει αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ. Πρώτον η μπάλα γυρίζει, δεύτερος οι παίκτες είναι 11 σε κάθε ομάδα και τρίτον, υπάρχει το οφσάιντ"!

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Kiss from #robiniestudios behind the toilet #Colorado

A photo posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

Dance with me tonight?

A video posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

Che cosa sta guardando lo stilista Guillermo Marriotto?? #compagniadellabellezza #damianiofficial

A photo posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

Ragazzi non mi chiamate tutti insieme.. @colorado_tv #backstagelive #Italia1

A video posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

Grazie perche anche questa stasera ci avete seguito con tanto affetto! Live your life! @colorado_tv #Italia1

A video posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

Tra poco a colorado arriva il momento del balleto della professoressa Ria @colorado_tv #Italia1 #backstage

A video posted by ria antoniou (@riaantonioy) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK