Η Ριτσώνα κλέβει την παράσταση

Από το 1956 που διεξήχθη για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα, η Ανάβαση Ριτσώνας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες αυτοκινήτου της χώρας μας.

Η Ριτσώνα κλέβει την παράσταση

Από το 1956 που διεξήχθη για πρώτη φορά, μέχρι σήμερα, η Ανάβαση Ριτσώνας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς αγώνες αυτοκινήτου της χώρας μας. Είναι η αγαπημένη ανάβαση των οδηγών, όπως φαίνεται από τον εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχών που συγκεντρώνει κάθε χρόνο, η αγαπημένη ανάβαση των θεατών που ξεπερνούν τις 30.000 ενώ πρόσφατα αγαπήθηκε και από τα Ιταλικά πληρώματα που συμμετείχαν στο 21ο Αττικό Ράλλυ.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η αγωνιστική χρονιά για τις αναβάσεις να ξεκινά και να ολοκληρώνεται στη Ριτσώνα. Το 2005 αυτό άλλαξε κι έτσι η μοναδική φορά που θα διεξαχθεί θα είναι στις 3 και 4 Δεκεμβρίου. Η έμπειρη Α.Λ.Α έχει αναλάβει τη διοργάνωση του μοναδικού αυτού αγώνα και με την τεχνική υποστήριξη της Iron Team εγγυάται όχι μόνο έναν επιτυχημένο αγώνα αλλά και καινοτομίες, κατά την προσφιλή της τακτική.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται πολύ μεγάλος καθώς και μετά την Ανάβαση Μοσχοκαρυάς δεν έχουν ανακηρυχθεί κυπελλούχοι σε αρκετές κλάσεις, θα συμμετέχουν τα Ιστορικά, το Micra Cup και τα MG του Ενιαίου ενώ για τους νέους οδηγούς το παράβολο συμμετοχής είναι αισθητά μειωμένο.

Για το λόγο αυτό η Α.Λ.Α, προσπαθώντας να επιταχύνει τις διαδικασίες με σκοπό να πραγματοποιηθούν τρία σκέλη δοκιμών το Σάββατο καλεί τους συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν τον διοικητικό έλεγχο στα γραφεία της από τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 20:00. Ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στο χώρο των pits του κάθε αγωνιζόμενου ώστε να μη μετακινούνται τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ξεκινήσουν οι δοκιμές στις 9:30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK