Η σημαία που... έκαψε παίκτης του φούτμπολ "έκαψε" και τα μυαλά των συντηρητικών

Πώς μια fake φωτογραφία έκανε τους σωβινιστές Αμερικανούς να ξεσπαθώσουν στα social media και κατόπιν να εκτεθούν γιατί αποδείχθηκε η τρελή γκάφα τους.

Η σημαία που... έκαψε παίκτης του φούτμπολ "έκαψε" και τα μυαλά των συντηρητικών

Ο Μάικλ Μπένετ, επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου φούτμπολ, εμφανίζεται σε αποκαλυπτική φωτογραφία να καίει την αμερικανική σημαία στ' αποδυτήρια της ομάδας του και ταυτόχρονα οι συμπαίκτες του ζητωκραυγάζουν!

Ήταν η αφορμή αυτή που έψαχναν οι Αμερικανοί της συντηρητικής τάξης για να ρίξουν νερό στο μύλο της διαμάχης που έχει προκύψει από πέρυσι, εξαιτίας της διαμαρτυρίας του Κόλιν Κάπερνικ, και εντάθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ σε σχέση με την επιλογή αθλητών να μην στέκονται όρθιοι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Και τι δεν... άκουσε ο αμυντικός των Σιάτλ Σίχοκς, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που τον έβλεπαν χωρίς ν' αντιδρούν για την ασέβειά τους προς όσους έχουν χύσει το αίμα τους για την πατρίδα και το ιερό σύμβολο της χώρας.

Μόνο που γρήγορα αποδείχθηκε πως η φωτογραφία ήταν ψεύτικη. Πειραγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσει διχαστικά, αφού ο Μπένετ ναι μεν πανηγυρίζει για μια νίκη, αλλά χωρίς να κρατά καμιά σημαία στα χέρια του!

Όσοι εξ αρχής αμφισβήτησαν την είδηση άρχισαν το ψάξιμο - εύκολο ήταν. Και βρήκαν πως η στιγμή απαθανατίστηκε το 2015 και πρωτότυπη ήταν αυτή ακριβώς:

Απόρησαν επίσης πως όσοι επέλεξαν να χλευάσουν τον Μπένετ και τους συμπαίκτες του, δεν έβαλαν το μυαλό τους να δουλέψει σημειώνοντας πως οποιαδήποτε υπόνοια φωτιάς στο χώρο των αποδυτηρίων θα είναι ενεργοποιήσει, χωρίς δεύτερη σκέψη, το σύστημα πυρόσβεσης.

Ευτυχώς για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ η πλάνη αποδείχθηκε πολύ γρήγορα και ο ίδιος δεν πρόλαβε να εκτεθεί (για άλλη μια φορά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK