Η Sophia Flörsch υποσχέθηκε να επιστρέψει

Η Sophia Flörsch υποβλήθηκε σε επέμβαση που κράτησε 11 ώρες, ώστε να αντικατασταθεί το κόκαλο που κατεστράφη στο σπόνδυλο, μετά τη σύγκρουση που είχε στον αγώνα της Formula 3, στο Macau. Ευχαρίστησε τους πάντες και ενημέρωσε πως θα επιστρέψει!

Η Sophia Flörsch υποσχέθηκε να επιστρέψει

Η Sophia Flörsch είναι το 17χρονο κορίτσι που 'χει ξεχωρίζει στο χώρο των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Μεταξύ αυτών που έχει επιτύχει είναι να γίνει η νεαρότερη σε ηλικία 'πιλότος' που κέρδισε αγώνα στο Ginetta Junior Championship. Ήταν και η πρώτη rookie που τερμάτισε πρώτη δυο φορές, στο ίδιο σαββατοκύριακο.

Ο πλανήτης την έμαθε την ημέρα που το μονοθέσιο της, στη Formula 3 'πέταξε' στο Macau και έπεσε στα προστατευτικά της πίστας, με ταχύτητα 276.2 χιλιόμετρα την ώρα. Ο τίτλος ήταν "ξεγέλασε το θάνατο".

Την επομένη μπήκε στο χειρουργείο για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα που 'χε προκύψει στην σπονδυλική στήλη. Η επέμβαση διήρκεσε 11 ώρες. Σε αυτό το διάστημα, οι χειρουργοί της αφαίρεσαν κόκαλο από το γοφό, για να αντικαταστήσουν εκείνο που είχε υποστεί κάταγμα, στο σπόνδυλο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της στο Formula 3, Frits van Amersfoort ενημέρωσε τον κόσμο πως "όλα πήγαν καλά. Η εγχείρηση πέτυχε και δεν υπάρχει κίνδυνος παράλυσης".

Η ίδια έκανε ένα 'ποστάρισμα' στη σελίδα της στο Facebook, για να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν περαστικά. Έγραψε ότι "επιβίωσα επέμβασης που κράτησε 11 ώρες. Ελπίζω πως από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά. Θα χρειαστεί να μείνω λίγες ημέρες στο Macau, αφού δεν μπορώ να υποβληθώ σε διαδικασία ταξιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω τους fans μου για κάθε μια από τις ευχές που μου έστειλαν. Τις διάβασα όλες. Μου δίνουν κίνητρο και κουράγιο. Οι σκέψεις μου είναι και σε όλους τους άλλους που ενεπλάκησαν στο ατύχημα. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς".

Ευχαρίστησε τις ομάδες της και τους γιατρούς της και για το τέλος άφησε το "θα επιστρέψω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK