Η τρίτη σερί επιτυχία απογείωσε την Ρεμπούλη

Η Ράνια Ρεμπούλη ήταν η πρώτη Ελληνίδα που τερμάτισε στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και λίγο μετά την κούρσα της δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Διαβάστε τις δηλώσεις της.

Η τρίτη σερί επιτυχία απογείωσε την Ρεμπούλη

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το ήθελα πάρα πολύ το 3Χ3. Είχα πολύ άγχος, γιατί έρχομαι από μία δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς. Έκανα ένα μήνα προετοιμασία λόγω των τραυματισμών.

Δεν περίμενα πως θα τερματίσω πρώτη, γιατί δεν ήξερα πόσο έτοιμο είναι το σώμα μου για τον Μαραθώνιο. Η νίκη μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω με περισσότερο πείσμα και θέληση. Θέλω να ευχαριστώ τον κόσμο για την ενθάρρυνση καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσπάθεια και τον πόνο μας. Είμαι υπερήφανη που τερμάτισα ως Ελληνίδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Παναγιώτη Χαραμή, καθώς και τους χορηγούς μου, Stoiximan.gr και Amstel Free", δήλωσε η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος (τρίτη σερί χρονιά που γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει), τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK