Η Βοσνιάκι έριξε "καρφί" για την επιστροφή της Σαραπόβα

H Μαρία Σαραπόβα πήρε ειδική άδεια για να συμμετάσχει στο WTA της Στουτγκάρδης παρότι δεν έχει λήξει η τιμωρία της για ντόπινγκ και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Κάρολαϊν Βοσνιάκι!

Η Βοσνιάκι έριξε "καρφί" για την επιστροφή της Σαραπόβα

To WTA της Στουγκάρδης θα διεξαχθεί με την παρουσία της Μαρία Σαραπόβα καθώς πήρε wild card, παρά το γεγονός ότι η τιμωρία της για την υπόθεση ντόπινγκ λήγει στις 26 Απριλίου που θα έχει ήδη ξεκινήσει το τουρνουά, και το γεγονός αυτό έφερε αντιδράσεις...

Μία από τις αθλήτριες που εξέφρασε μάλιστα έντονα και δημόσια παράπονα ήταν η Κάρολαϊν Βοσνιάκι, που έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού όσον αφορά στις υπόλοιπες αθλήτριες και τόνισε πως κάποιος που τιμωρείται για ντόπινγκ θα πρέπει να αρχίζει από το μηδέν και να μην έχει προνομιακή μεταχείριση.

"Πιστεύω ότι είναι ένα άτομο που κάνει καλό στο γυναικείο τένις", δήλωσε αρχικά για την Σαραπόβα η 26χρονη Δανή τενίστρια, για να συνεχίσει σε επιθετικό ύφος: "Θεωρώ όμως ότι δεν είναι καθόλου σωστό να επιτρέπεται σε έναν αθλητή ή σε μία αθλήτρια, ανεξάρτητα από το ποιος ή ποια είναι, να συμμετέχει σε ένα τουρνουά που ξεκινάει όταν υπάρχει ακόμα τιμωρία σε ισχύ.

Από την πλευρά των διοργανωτών νομίζω ότι είναι μεγάλη έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλες τις άλλες αθλήτριες και την ομοσπονδία. Δυστυχώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Προφανώς οι κανονισμοί διαμορφώνονται ανάλογα με τα συμφέροντα του καθενός.

Είμαι πεπεισμένη πως θα πρέπει να έχει μία δεύτερη ευκαιρία όπως όλοι, επειδή οι άνθρωποι κάνουν λάθη, όμως θεωρώ ότι είναι ανάγκη να ξεκινήσει από χαμηλά. Θα πρέπει να πάρει τη δεύτερη ευκαιρία, όμως όταν κάποιος τιμωρείται για ντόπινγκ πρέπει να ξαναρχίζει από το μηδέν όπως όλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK