Η wrestler που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με τον θάνατό της

Η Χάνα Κιμούρα βρέθηκε στο ιαπωνικό 'Big Brother' και εκτόξευσε τη φήμη της. Το επόμενο βήμα ήταν ο θάνατος. Είχε προηγηθεί καυγάς με συμπαίκτριά της, με αφορμή μια στολή που δεν πλύθηκε σωστά.

Η Χάνα Κιμούρα σε μια από τις εμφανίσεις της στο ρινγκ του ιαπωνικού wrestling
Η Χάνα Κιμούρα σε μια από τις εμφανίσεις της στο ρινγκ του ιαπωνικού wrestling

Οι wrestlers δεν ζουν μια άνετη ζωή. Κάποιοι καταλήγουν με βίδες στην πλάτη και με αμφιλεγόμενες απόψεις για τη συλλογική υγιεινή, άλλοι φτάνουν ως τον θάνατο, πρόωρα και άδοξα. Η Χάνα Κιμούρα, ένα από τα ανερχόμενα πρόσωπα του ιαπωνικού wrestling, μέλος του World Wonder Ring Stardom (αντίστοιχο του WWE), 'έφυγε' από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών. Η αιτία του θανάτου της παραμένει μη επιβεβαιωμένη μέχρι στιγμής, αν και όλα τα στοιχεία μαρτυρούν πως αυτοκτόνησε.

Η Κιμούρα είχε κερδίσει τίτλους όπως 'Artist of Stardom' και 'Goddess of Stardom', ενώ είχε λάβει μέρος και στη διοργάνωση '5 Star Grand Prix', λάμποντας με τη φανταχτερή, glamorous παρουσία της. Η 22χρονη wrestler είχε καταφέρει να καταγράψει μια ξεχωριστή πορεία μέσα σε μόλις έναν χρόνο συμμετοχής σε τουρνουά wrestling, δίπλα σε φημισμένες αθλήτριες της Ιαπωνίας όπως η Κάιρι Σανέ, η Τόνι Στορμ και η Ράιο.

Η συμμετοχή της στο 'Terrace House', ένα ριάλιτι που αντιγράφει την κεντρική ιδέα του "Big Brother' με κάποιες μικρές παραλλαγές, ήρθε ως μια αφορμή για μια ακόμα μεγαλύτερη εκτόξευση της φήμης της. Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια.

Η Κιμούρα βρέθηκε στο 'Terrace House' δίπλα σε ανθρώπους με τελείως διαφορετικά κοινωνικά και επαγγελματικά backgrounds. Όταν έδωσε σε συμπαίκτριά της τη στολή που φοράει στους αγωνιστικούς χώρους για να την πλύνει, το αποτέλεσμα αποδείχθηκε καταστροφικό. Ο καυγάς που ακολούθησε μεταξύ των δύο έφερε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και αυξημένα νούμερα online θέασης. Στη συνέχεια, ακολούθησαν χιλιάδες απειλητικά μηνύματα προς την Κιμούρα και απαντήσεις από την ίδια στα social media της, με εικόνες και εκφράσεις που ανέφεραν μεταξύ άλλων την επιθυμία της να μην ανήκει στον κόσμο των ανθρώπων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadspin, αυτός ο καυγάς την ώθησε προς την αυτοκτονία. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε από τη Σανέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK