Ικανοποίηση από ΔΠΕ

Ικανοποίηση από ΔΠΕ
Την ικανοποίησή του για την πρόοδο της προετοιμασίας της Αθήνας για τη διοργάνωση των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004 εξέφρασε ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Francois Terranova, μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων που είχε με στελέχη της ΑΘΗΝΑ 2004.

Τόσο ο κ. Terranova, όσο και ο Πρόεδρος της ΔΠΕ κ. Phil Craven, ενημερώθηκαν για την πρόοδο της προετοιμασίας στους τομείς των Μεταφορών, της Υγείας και του αντιντόπινγκ, της Διατροφής, της Τεχνολογίας, των Τελετών και της Λαμπαδηδρομίας, της Ασφάλειας και των Υπηρεσιών Τύπου.

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΠΕ ενημερώθηκαν για την Αθλητική Διοργάνωση του Boccia, η οποία όπως είπαν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Επισκέφθηκαν, επίσης, Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στις οποίες διαπίστωσαν ότι υλοποιούνται και τα έργα προσβασιμότητας. Ανάλογα έργα διαπίστωσαν ότι έχουν ξεκινήσει και σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ χαρακτήρισαν ιδιαίτερα επιτυχημένο το πρόγραμμα «Ερμής προςβάσιμη επιλογή› στο οποίο μετέχουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς επίσης το πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα άθλημα› στο οποίο μετέχουν πολλά σχολεία από όλη τη χώρα.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα της συνάντησης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΘΗΝΑ 2004 κ. Ιωάννης Σπανουδάκης υπογράμμισε ότι υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής, αφού έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της ΔΠΕ να διαπιστώσουν την πρόοδο της Παραολυμπιακής προετοιμασίας, η οποία – κατά τη δική τους κρίση – σε ορισμένους τομείς έδειξε εξαιρετική πρόοδο (Μεταφορές, Υγεία-Ντόπινγκ, Αθλητικές Διοργανώσεις, Τεχνολογία και τα προγράμματα «Ερμής› και «Υιοθετήστε ένα άθλημα›).

News 24/7

24MEDIA NETWORK