Ισοπαλία με δοκιμές για την Εθνική

Δοκιμές των νεαρών παικτών και των αμυντικών συστημάτων που θέλει να εφαρμόσει ο Γκόραν Πέρκοβατς περιλάμβανε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ανδρών με την Ελβετία, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (30/10) στο κλειστό του Βύρωνα.

Ισοπαλία με δοκιμές για την Εθνική

Δοκιμές των νεαρών παικτών και των αμυντικών συστημάτων που θέλει να εφαρμόσει ο Γκόραν Πέρκοβατς περιλάμβανε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ανδρών με την Ελβετία, που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (30/10) στο κλειστό του Βύρωνα. Αυτή τη φορά το ματς ήταν ανεπίσημο, έχοντας προπονητικό χαρακτήρα και για την…ιστορία να αναφέρουμε ότι έληξε με 28-28 (ημ. 10-15).

Ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής, όπως είχε προαναγγείλει, έδωσε την ευκαιρία στο «νέο αίμα» να δείξει αν μπορεί να το υπολογίζει, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Βαγγέλης Βόγλης, Γιώργος Χαλκίδης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Δημήτρης Τζιμούρτος, Γιώργος Παπαδόπουλος, Νίκος Κοκκώνης και Αντώνης Γλουσίδης. Επίσης εκτός έμεινε ο Γιάννης Χρυσόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα δάχτυλα του χεριού του και ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει, όπως και ο Γκεόργκι Τούρκια λόγω τραυματισμού.

Με μία νίκη με 28-26 στην Κατερίνη και μία ήττα με 18-32 στο Φιλίππειο της Βέροιας ολοκλήρωσε η Εθνική μας ομάδα νέων τη σειρά των φιλικών αγώνων με τη Γαλλία.

« Έγινε ένα παιχνίδι με ανοιχτές άμυνες κι εμείς δοκιμάσαμε την άμυνα 3-2-1. Είμαι ικανοποιημένος από το Δέλλιο, ο οποίος μου απέδειξε ότι μπορώ να τον υπολογίζω. Ο Βακάλης έδειξε θετικά στοιχεία, αλλά θέλει ακόμη πολύ δουλειά » δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέρκοβατς.

Ελλάδα: Καφάτος, Δέλλιος, Ζαραβίνας, Βουτσάς, Σαμαράς, Μακρής, Ζαρλακούτης, Χατσατουριάν 2, Μπαλωμένος 8, Κοκολοδημητράκης 3, Χαντζιάρας, Ζιβούλοβιτς 5, Καρυπίδης 3, Σανίκης 1, Αλβανός 6, Βακάλης.
Ελβετία: Έμπιγκερ, Στάουμπερ, Σκχέουνερ, Κουρτχ 5, Λίνιγκερ 9, Στέτλερ 2, Γιόντερ 4, Μπρούνγκερ 1, Φέλμαν, Φούρερ, Ένγκελερ 3, Γκαούτσκχι, Σκχμιντ 4, Τζένι.