ΣΠΟΡ

Ισπανός δρομέας ακινητοποιεί τρεις ληστές!

Ηρωας της πόλης του έγινε για μία ημέρα ο Χοσέ Λουίς Μπλάνκο.

Ισπανός δρομέας ακινητοποιεί τρεις ληστές!

Ο Ισπανός πρωταθλητής των 3000μ με εμπόδια (δευτεραθλητής Ευρώπης στο Γκέτεμποργκ) κατάφερε με κινηματογραφικό τρόπο να ακινητοποιήσει τρεις ληστές και να τους αποσπάσει τα δύο πορτοφόλια που είχαν κλέψει επιστρέφοντάς τα στους κατόχους τους.

Tι ακριβώς συνέβη; Ο Μπλάνκο είδε τους τρεις ληστές (στην πόλη Γορέτ ντε Μαρ) να βγαίνουν τρέχοντας από ένα σούπερ μάρκετ. Αμέσως άρχισε να τους καταδιώκει και ως καλός αθλητής του στίβου που ξέρει να τρέχει γρήγορα, τους έφτασε σχετικά σύντομα. Μόλις έφτασε σε απόσταση αναπνοής, τους φώναξε «αστυνομία, ακίνητοι» και εκείνοι, πανικόβλητοι, πέταξαν τα πορτοφόλια και εξαφανίστηκαν.

Εν συνεχεία, ο Ισπανός δρομέας επέστρεψε τα πορτοφόλια στους κατόχους τους γεγονός που του χάρισε τεράστια ικανοποίηση. « Για μια ημέρα αισθανόμουν όπως ο Σούπερμαν » δήλωσε γεμάτος χαρά στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK