ΣΠΟΡ

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική

Το εμπόδιο της Τουρκίας στο δρόμο προς την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011 στάθηκε ανυπέρβλητο για την Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών.

Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική
Η ελληνική ομάδα, δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού με το καλημέρα βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ (25-15 και 25-21)μέσα σε λιγότερο από μια ώραμάλιστα, απογοητεύοντας τους περίπου δυο χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που πήγαν στο κλειστό της Αλικαρνασσού για να την υποστηρίξουν.

Το ζητούμενο από εκεί και πέρα ήταν μόνο το γόητρο απέναντι στην τουρκική ομάδα, η οποία είχε πετύχει απρόσμενα εύκολα τον σκοπό της. Και πράγματι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κερδίσει τα δυο επόμενα σέτ από τους αδιάφορους Τούρκους με 25-20 και 25-18.

Στο πέμπτο κι αποφασιστικό σέτ η τουρκική ομάδα πήρεκαι πάλι το πάνω χέρι και μαζί τη νίκη με 15-11 φεύγοντας αήττητη από την διπλή αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK