Kαι επίσημα "πράσινος" ο Πόλακ

Kαι επίσημα "πράσινος" ο Πόλακ
Στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ντάλιμπο Πόλακ προχώρησε την Παρασκευή το ΤΑΠ Παναθηναϊκός. Ο Τσέχος διεθνής διαγώνιος ήταν λύση που έψαχνε ο Παναθηναϊκός για να αντικαταστήσει τον Αμερικανό Κλέιτον Στάνλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του. Μάλιστα ο Πόλακ θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή των "πράσινων" για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του Καζάζη έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ορεστιάδας, ενώ μέχρι την Τετάρτη ήταν παίκτης του Παγκρατίου. Πάντως δεν θα αγωνιστεί στο final four του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, καθώς έληξε η διορία για την δήλωση αντικατάστασης παικτών.

Η ανακοίνωση του "πράσινου" ΤΑΠ


Το ΤΑΠ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Τσέχο Ντάλιμπορ Πόλακ. Ο διεθνής παίκτης -αγωνίζονταν στο Παγκράτι- θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κλέιτον Στάνλεϊ. Μάλιστα θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και αναμένεται να ταξιδέψει με την αποστολή στο Ρέθυμνο για τον αγώνα με την τοπική ΟΠΕ




News 24/7

24MEDIA NETWORK