ΣΠΟΡ

Καλοβλέπει την κατασκευή πίστας Formula 1 η Ουκρανία

Την επέκταση της Formula 1 στα μέρη τους επιθυμούν στην Ουκρανία. Η Ανατολική Ευρώπη αποτελεί μια νέα αναπτυσσόμενη αγορά και αυτό ακριβώς το γεγονός προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι Ουκρανοί.

Καλοβλέπει την κατασκευή πίστας Formula 1 η Ουκρανία

Το σχέδιο των Ουκρανώνπεριλαμβάνει πίστα 5.2 χιλιομέτρων στην πόλη του Κιέβου το κόστος της οποίαςαναμένεται να κοστίσει ξεπεράσει το κόστος του 1.000.000.000 δολαρίων.

“Θα κατασκευάσουμε μια εθνική πίστα, ώστε να διοργανώνουμε διεθνείς αγώνες. Είδα τη μακέτα, όπου ειδικοί από την Ευρωπή έχουν επιμεληθεί. Το σχέδια έχουν γίνει από έναν Δανό, ο οποίος έχει κατασκευάσει πίστες σε Ηνωμένα Εθνικά Εμιράτα, Σιγκαπούρη και κάποιες άλλες χώρες.Η πίστα θα είναισύγχρονων απαιτήσεων”,δήλωσε ο Anatoliy Prysiazhniuk, στην “Kyiv Post”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK