Καμπόσος: "Πίστεψα στον εαυτό μου, αυτό είναι για τον (Έλληνα) παππού μου"

Ο Τζορτζ Καμπόσος, ο οποίος είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής (28/11) ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στην Lightweight κατηγορία της Πυγμαχίας, εξήγησε ότι έφτασε στη νίκη επειδή πίστεψε στις ικανότητές του, ενώ την αφιέρωσε στον (Έλληνα) παππού του που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Καμπόσος: "Πίστεψα στον εαυτό μου, αυτό είναι για τον (Έλληνα) παππού μου"

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του στην πυγμαχία, όντας πλέον ένας παγκόσμιος πρωταθλητής στη Lightweight κατηγορία, κατέκτησε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Τζορτζ Καμπόσος, επικρατώντας του Αμερικανού Teofimo Lopez στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Ο Έλληνας ομογενής αφιέρωση τη μεγάλη του επιτυχία στον παππού του, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή τους τελευταίους δύο μήνες. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό του και γι' αυτό κατάφερε αυτή τη σπουδαία νίκη.

"Πίστεψα στον εαυτό μου και τον στήριξα τον εαυτό μου. Αυτή η νίκη είναι για τον παππού μου, τον George Kambosos, ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ μαζί μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος, ο οποίος στη συνέχεια αναφερόμενος στον αντίπαλό του και την οικογένειά του είπε:

"Θέλω να απολαύσει τον γιο του. Ξεχάστε τα όλα αυτά, τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο σημαντικό".