Καρύτσας: "Περιμένουμε τον κόσμο στο ΣΕΦ"

Καρύτσας: "Περιμένουμε τον κόσμο στο ΣΕΦ"

Με την Μαρία Μοίρου να ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στη μέση, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με τη Σουηδία στην πρεμιέρα της ευρωπαϊκής Premier Division. Ο Γιώργος Καρύτσας μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την Τετάρτη (05/10) απηύθυνε έκκληση στους φίλους του πινγκ πονγκ να βρεθούν στο ΣΕΦ στις 11 Οκτωβρίου και να βοηθήσουν με την παρουσία τους το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πετύχει τον στόχο του.

« Είναι το πρώτο ματς στην ιστορία της εθνικής μας στην κορυφαία ευρωπαϊκή κατηγορία. Τα κορίτσια αρχίζουν μια νέα μεγάλη προσπάθεια και θα θέλαμε οι φίλοι του αθλήματος ή και φίλαθλοι έξω από αυτό, να έρθουν να σταθούν στο πλευρό τους και να τα ενισχύσουν. Μιλάμε άλλωστε για την ελίτ του ευρωπαϊκού πινγκ πονγκ, κάτι που σημαίνει ότι είναι εγγυημένο και το καλό θέαμα » τόνισε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Συνεχίζοντας, επεσήμανε: « Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, άσχετα αν μιλάμε για την πρώτη αγωνιστική μιας διοργάνωσης που θα διαρκέσει δύο σεζόν. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό συγκρότημα. Η Σουηδία αποτελεί υπερδύναμη στο πινγκ πονγκ κι ας μην είναι η εθνική της ομάδα των γυναικών εφάμιλλη της ανδρικής ».

Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα Φίλη και η Κατερίνα Ντουλάκη αναμένεται να ενσωματωθούν στην Εθνική την Κυριακή (09/10), ενώ την προηγούμενη μέρα θα έχουν βρεθεί αντίπαλες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την Πόντα ντο Πάργκο και την Ντε σε Οζόε αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK