Καταγγελία σοκ από αθλήτρια ενόργανης για τον προπονητή της: "Μου έλεγε θέλω να σου δείξω τον έρωτα"

Η Μαρία Παπάκου κατήγγειλε στο Mega σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση που δεχόταν κατ' εξακολούθηση από τον προπονητή της στην Εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής.

Καταγγελία σοκ από αθλήτρια ενόργανης για τον προπονητή της: "Μου έλεγε θέλω να σου δείξω τον έρωτα"

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η Μαρία Παπάκου, από την περίοδο που αγωνιζόταν με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής. Η πρώην αθλήτρια υποστήριξε ότι από την ηλικία των 14 ετών την κακοποιούσε σεξουαλικά ένας αρχιπροπονητής της Εθνικής ομάδας και αποκάλυψε ακόμα και περιστατικό απόπειρας βιασμού.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η δράση του προπονητή ήταν γνωστή εντός της Εθνικής ομάδας, καθώς είχε συμπεριφερθεί κατ' αυτόν τον τρόπο και σε άλλες αθλήτριες.

"Σε ηλικία 14 ετών, άρχισε να απλώνει τα χέρια του στο σώμα μου. Ακουμπούσε τα γεννητικά όργανά του πάνω στα γεννητικά όργανά μου. Έκανε σχολιασμό για τα οπίσθιά μου. Ερχόταν και μου έλεγε πόσο ωραίο στήθος έχω και πόσο ωραία μεγαλώνει. Πότε θα με φιλήσει, να φιλήσει τα χείλη μου που είναι πολύ όμορφα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, όταν μου έλεγε ότι 'Μαρία, αυτό που συμβαίνει θα το ξέρεις μόνο εσύ, εγώ και ο Θεός. Αυτό είναι ιερό. Το έβλεπαν όλοι οι προπονητές, κανείς δεν του είπε μια λέξη, κανένας δεν του έβαλε ένα όριο, ένα στοπ. Συνέβαινε σε πάρα πολλά κορίτσια της Εθνικής ομάδας κι εγώ νόμιζα ήταν μόνο σε μένα.

Μετά από πολύ καιρό, έτυχε και βρέθηκα με την παλιά προπονήτριά μου και μου έκανε την εξής ερώτηση: "Μαρία, τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε στρίμωξε; Γιατί είχαμε την απορία". Και της λέω "τελικά το γνωρίζατε όλοι σας; Και δεν έκανε κανείς τίποτα, ούτε από την ομοσπονδία ούτε ένας προπονητής ούτε μια προπονήτρια, κανένας σας;"

Η Παπάκου βρισκόταν στα χέρια του από την ηλικία των 11 ετών, όταν εκείνη έγινε διεθνής και ταυτόχρονα εκείνος έγινε ομοσπονδιακός προπονητής και εξελίχθηκε αρχιπροπονητής των κοριτσιών.

"Σε ένα άλλο ταξίδι που είχαμε, χτυπάει η πόρτα και του ανοίγει μια συναθλήτριά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβήθηκα όταν άκουσα ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος, γιατί ήμασταν πολλά κορίτσια μαζί και λέω 'δεν πρόκειται να μου κάνει τίποτα, ούτε να μου πει ούτε να μου κάνει'. Παρ' όλα αυτά, είπε το εξής: 'Φύγετε όλες από το δωμάτιο, θέλω να μείνω μόνος μου με τη Μαρία. Πραγματικά, φεύγουν τα κορίτσια και με αφήνουν μόνη μου με αυτόν τον άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι μου κόπηκαν τα πόδια, άρχισε η καρδιά μου να χτυπάει, να πάλλεται σαν να θέλει να βγει έξω από το σώμα μου. Δεν είχα λόγια να πω. Βασικά δεν μπορούσα να αντιδράσω, γιατί εκεί θεώρησα ότι ήταν τετελεσμένη η κατάσταση.

Έβγαλε την μπλούζα του, μου έπιανε το κεφάλι και προσπαθούσε να με φιλήσει στο στόμα και στο λαιμό. Τον έδιωχνα μακριά είναι η αλήθεια. Έτριβε το σώμα του επάνω μου, με πετάει στο κρεβάτι. Παράλληλα, προσπαθούσε γρήγορα να γδυθεί, να βγάλει το παντελόνι του. Αμέσως σηκώθηκα απ' το κρεβάτι για να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι με τράβηξε απ' το χέρι, με ξανακόλλησε πάνω του και με ξαναπέταξε στο κρεβάτι. Έπεσε επάνω μου, τριβόταν το κορμί του πάνω στο κορμί μου. Με φιλούσε παντού. Έβαλε το χέρι του στα γεννητικά όργανά μου. Προσπαθούσε να γδύσει κι εμένα και πιάνει κάποια στιγμή το χέρι μου και το βάζει μέσα απ' το εσώρουχό του.

Άρχισα να φωνάζω. Θυμάμαι είχα πάθει σοκ. Είχα πάθει πανικό, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Θυμάμαι το σώμα μου να τρέμει εσωτερικά. Φώναζα. Μου έλεγε 'σταμάτα, σταμάτα, δεν πρέπει να μας ακούσουν. Μη φωνάζεις, εγώ σε αγαπάω. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Εγώ είμαι. Μη φοβάσαι. Τον έρωτα θέλω να σου δείξω'.

Τελικά, οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, έβαλα τα κλάματα. Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησε μετά από λίγο. Συνειδητοποίησε; Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, για ποιο λόγο σταμάτησε τελικά. Ενδεχομένως να είχε φτάσει στο σκοπό του και μου λέει 'δεν πειράζει, μπορεί να χάσαμε σήμερα την ευκαιρία, αλλά έχουμε κι αύριο μέρα'".

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και η Σοφία Μπεκατώρου, η αθλήτρια που με τις δικές της καταγγελίες προκάλεσε τη χιονοστιβάδα εξελίξεων στην ελληνική κοινωνία σχετικά με παρόμοιες υποθέσεις. Όπως δήλωσε, η καταγγελία της Παπάκου είναι μία από τις πολλές αθλητριών και αθλητών της γυμναστικής που είχαν φτάσει στον εισαγγελέα προ μηνών, αλλά η υπόθεση παραμένει ακόμα ανοιχτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK