Καταγγελίες Σέρβων για σκουλήκια, μούχλα και χαλασμένα τρόφιμα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Τζόκοβιτς

Τα σερβικά ΜΜΕ ξιφούλκησαν εναντίον της Αυστραλίας, αναφέροντας ότι το ξενοδοχείο στο οποίο υποχρεώθηκε να μένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς μαζί με μετανάστες έχουν γίνει καταγγελίες για μούχλα, σκουλήκια, χαλασμένα τρόφιμα και έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού.

Καταγγελίες Σέρβων για σκουλήκια, μούχλα και χαλασμένα τρόφιμα στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Τζόκοβιτς
Ⓒ 2021 HAMISH BLAIR/ ASSOCIATED PRESS

Η περιπέτεια του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται, με τον Σέρβο να λαμβάνει προσωρινή άδεια παραμονής στην χώρα. Την ίδια στιγμή όμως που ο Σέρβος στέλνει... καρδούλες στους διαδηλωτές που βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο, τα σερβικά ΜΜΕ ξέσπασαν, αναφέροντας τραγικές συνθήκες διαμονής στο κτίριο στο οποίο βρίσκονται ακόμα 46 μετανάστες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα σερβικά ΜΜΕ έχουν υπάρξει καταγγελίες από τους μετανάστες που βρίσκονται στο κτίριο για σκουλίκια, μούχλα στο φαγητό, αλλά και διασπορά του κορονοϊού πριν από έναν χρόνο, όταν νόσησαν 22 από τους 46 ανθρώπους που βρίσκονταν στο κτίριο. Μάλιστα αναφέρεται και η δήλωση ενός Ιρανού μετανάστη σε κανάλι στην Αυστραλία, όπου αναφέρει ότι το φαγητό που δίνεται στον κόσμο δεν θα το έτρωγαν ούτε ζώα!

Όπως γίνεται σαφές, το θέμα παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, να δηλώνει ότι ο Τζόκοβιτς έχει ζητήσει να μεταφερθεί στο σπίτι που έχει νοικιάσει, χωρίς προς το παρόν να ικανοποιηθεί το αίτημά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK