Τον McGregor τον ψάχνει όλη η αστυνομία της Νέας Υόρκης

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στο "Barclay's Center" με πρωταγωνιστή τον Conor McGregor, ο οποίος καταζητείται από το NYPD. Σε κατάσταση αμόκ ο Ιρλανδός σταρ, μαζί με 13 άτομα επιτέθηκαν σε βαν με μαχητές του UFC. Ένας τραυματίας που κινδυνεύει να μην αγωνιστεί το Σάββατο.

Τον McGregor τον ψάχνει όλη η αστυνομία της Νέας Υόρκης

Σε... βεντέτα μετατράπηκε όπως όλα δείχνουν η επίθεση του μαχητή από το Νταγκεστάν, Khabib Nurmagomedov στον Ρώσο συνάδελφό του, Artem Lobov! Ο δεύτερος τυγχάνει κολλητός φίλος του Conor McGregor, γεγονός που τον έκανε να πάρει το ιδιωτικό του αεροπλάνο, να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να βρει τον Nurmagomedov και την ομάδα του...

Στη συνέντευξη Τύπου για το UFC 223, ο McGregor προσπάθησε να εισβάλει με την ομάδα του, μαζί με τον Lobov, με στόχο να ζητήσουν τα ρέστα από τον Νταγκεστανό. Η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί και οι μαχητές αναχώρησαν, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ιρλανδός εντόπισε τον Nurmagomedov μέσα σ' ένα βαν και σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κάδους, καρέκλες και σιδερένια κάγκελα στο όχημα.

Συνέπεια αυτού ήταν να τραυματιστεί από τα σπασμένα γυαλιά ο μαχητής Michael Chiesa, που παραμένει άγνωστο αν θα καταφέρει να παίξει στο σαββατιάτικο σόου!

Αυτή τη στιγμή, οι Αρχές φέρεται να έχουν απαγορεύσει στο αεροπλάνο του Conor να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη, ενώ ο ίδιος και η ομάδα του καταζητούνται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK