Κατηγορούν Σαμπάνη οι Αλβανοί

Ο πρόεδρος της Αλβανικής Ομοσπονδιάς Άρσης Βαρών, Ελέζ Γκιόζα με δηλώσεις του κατηγόρησε ως υπεύθυνο για τα θετικά δείγματα των Αλβανών Ντανιέλ Γκοντέλι και Χουσεΐν Πουλάκου σε στανοζολόλη, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Λεωνίδα.

Κατηγορούν Σαμπάνη οι Αλβανοί

Πιο συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας άρσης βαρών με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "panorama.com.al" υποστηρίζει: "Ο Λουάν Σαμπάνης είναι προπονητής της εθνικής ομάδας άρσης βαρών της Αλβανίας και υπάρχει συμβόλαιο. Είχαμε συναντηθεί και μου εγγυήθηκε ότι οι αθλητές μας είναι αθώοι. Ήλεγχε τρεις Έλληνες αθλητές και τρεις αλβανούς και οι δικοί μας είναι θετικοί.

Το συμβόλαιο μαζί του περιλάμβανε προπόνηση στο Ελληνικό Ολυμπιακό Κέντρο, ιατρική φροντίδα, αποκατάσταση εγγύηση ότι δεν θα είχαν προβλήματα με ντόπινγκ. Aναρωτιέμαι ποια χώρα ήθελε να μας βλάψει; Νομίζω ότι είναι η Ελλάδα αυτή που μας ζήλευε, αλλά αυτό θα το αφήσουμε για μετά".

Η θέση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου, Τάσο Παπαχρήστου, είναι η εξής: "Η εθνική ομάδα της Αλβανίας ήρθε στην Ελλάδα για δύο μήνες το καλοκαίρι και πραγματοποίησε κοινή προετοιμασία με την εθνική μας ομάδα. Τα έξοδα για την παραμονή της ήταν με δική τους επιβάρυνση. Το τι λένε αυτή τη στιγμή οι Αλβανοί είναι δικό τους θέμα. Αν έχουν τα χαρτιά που λένε ας τα παρουσιάσουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK