Κερδοσκοπία με τον ιατρικό φάκελο του Schumacher

Μήνυση για κλοπή του ιατρικού φακέλου του Michael Schumacher κατέθεσε το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Γερμανός τους τελευταίους έξι μήνες. Μεγάλα χρηματικά ποσά ζητά ο επιτήδειος που τα έχει στην κατοχή του, σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα.

Κερδοσκοπία με τον ιατρικό φάκελο του Schumacher

Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Michael Schumacher, κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή του.

Το νοσοκομείο όπου νοσηλε υόταν ο πρώην πιλότος της Formula 1 στη Γκρενόμπλ, κατέθεσε μήνυση για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του . Η μήνυση κατατέθηκε λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που δόθηκε στο Γερμανό, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάνης.

Η εκπρόσωπος του Schumacher, Sabine Kem, με ανακοίνωσή της προειδοποίησε πως "η αγορά εγγράφων/δεδομένων, καθώς και η δημοσίευση τους είναι παράνομη".

"Τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου είναι αυστηρά απόρρητα και δεν μπορούν να διατεθούν στο κοινό. Εδώ και μερικές ημέρες έχουν κλαπεί κάποια έγγραφα. Ο κάτοχος τους ισχυρίζεται πως πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο του Schumacher, προσφέροντάς τον σε ορισμένους εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης έναντι αντιτίμου. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουν εάν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Αλλά το γεγονός ότι τα έγγραφα είναι κλεμμένα. Η κλοπή έχει καταγγελθεί. Έχει γίνει προσφυγή στις αρμόδιες αρχές", τα λόγια της εκπροσώπου του Michael Schumacher.

Σύμφωνα τέλος με τη γερμανική εφημερίδα Bild-Zeitung, ο επιτήδειος που έχει κλέψει τα ιατρικά έγγραφα ζητεί 60.000 ελβετικά φράγκα (περίπου 48.000 ευρώ) από εφημερίδες στις οποίες προσφέρει το υλικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK