Κι όμως, υπάρχει άνθρωπος που έκλεψε τον Tyson!

Πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να "φας" πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια από τον Mike Tyson και ειδικότερα σε μία εποχή που ήταν... ασυγκράτητος. Διαβάστε ποιος έκανε την τρέλα και με ποιο κόλπο τον "μάδησε".

Κι όμως, υπάρχει άνθρωπος που έκλεψε τον Tyson!

Δεν περιμέναμε το δημοσίευμα της Washington Post για να καταλάβουμε πως ο Tyson δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διαχειριστεί τα οικονομικά του. Φυσικά και είχε άνθρωπο γι' αυτή τη δουλειά, ο οποίος όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του.

Σύμφωνα με τους Αμερικάνους, ο Brian J. Ourand από το 2006 μέχρι και το 2011 κατάφερε να κλέψει 546,168$ από τον παλαίμαχο πυγμάχο, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα πήρε περίπου άλλα τόσα από δυο ακόμα διάσημους αθλητές.

Ποιο ήταν το κόλπο; Χρέωνε μεγαλύτερα ποσά σε υπηρεσίες των πελατών του όπως διαμονή σε ακριβά ξενοδοχεία, καζίνο, οδοντίατροι και πανάκριβα σπα.

Ευτυχώς για τους τρεις αθλητές ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την ενοχή του και με σκοπό να γλυτώσει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 ετών, θα πληρώσει πίσω τα χρήματα! Βέβαια θα μπει στη... στενή, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα.

Τουλάχιστον δεν θα φάει... ξύλο από τον Tyson, κάτι είναι κι αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK