ΣΠΟΡ

Κύπελλο (Γ): Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου γυναικών από τον Παναθηναϊκό. Αφού πρώτα συγχαίρει τις παίκτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν, στη συνέχεια κάνει λόγο για καταδικαστικά για την ομάδα «λάθη» των διαιτητών.

Κύπελλο (Γ): Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. εκφράζει τα συγχαρητήριά του στο τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ για την πορεία τους μέχρι τον σημερινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την εμφανισή τους σε αυτόν παρά το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο.
Δυστυχώς ο φίλαθλος κόσμος δεν είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τηλεοπτικά τον σημερινό τελικό στον οποίο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το ερώτημα, πως είναι δυνατόν σε κάθε μεγάλο παιχνίδι τα «λάθη» των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία να είναι όλα ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό και καταδικαστικά για τους αντιπάλους του.
Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο πάθος για την κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK