ΣΠΟΡ

Κύπελλο Ντέιβις: Μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής για την Ελλάδα

Ισόπαλη 1-1 με το Μονακό είναι η εθνική μας ομάδα μετά την πρώτη μέρα της συνάντησης του Κυπέλλου Ντέιβις (2η κατηγορία Ευρωαφρικάνικης Ζώνης), που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο.

Κύπελλο Ντέιβις: Μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής για την Ελλάδα

Ισόπαλη 1-1 με το Μονακό είναι η εθνική μας ομάδα μετά την πρώτη μέρα της συνάντησης του Κυπέλλου Ντέιβις (2η κατηγορία Ευρωαφρικάνικης Ζώνης), που διεξάγεται στο Μόντε Κάρλο. Ο
Αλέξανδρος Γιακούποβιτς ηττήθηκε στον πρώτο παιχνίδι από τον Ζαν Ρενέ Λισνάρ με 6-3, 6-1, 6-1 όμως ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι τον
Μπενζαμίν Μπαλερέ με 3-6, 6-3, 7-6, 7-5 και έφερε την συνάντηση στα ίσα.

Αποφασιστικής σημασίας για την τελική επικράτηση και την πρόκριση στον β΄ γύρο θα είναι το διπλό το οποίο θα γίνειτο Σαββατο (στις 3 ώρα Ελλάδας) ανάμεσα στους Μπαλερέ, Λισνάρ-Οικονομίδη, Γιακούποβιτς (σημειωτέον ότι οι προπονητές έχουν δικαίωμα ν αλλάξουν παίκτες). Για την τελευταία μέρα της συνάντησης είναι προγραμματισμένα να γίνουν τα παιχνίδια: Λισνάρ-Οικονομίδη και Μπαλερέ-Γιακούποβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK