Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών

Κληρώνει για το Κύπελλο Ελλάδος ανδρών

Την Δευτέρα (31/10, 12:00) στα γραφεία της ΟΧΕ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανδρών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και σε δύο τομείς. Στην Α΄ φάση θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α2, εκ των οποίων αυτές της Α΄ και Δ΄ περιφέρειας θα συμπεριληφθούν στον τομέα Α και αυτές της Β΄ και Γ΄ περιφέρειας στον τομέα Β. Η εν λόγω φάση είναι χωρισμένη σε τέσσερις γύρους και στο τέλος της θα προκύψουν δύο ομάδες (μία από τον κάθε τομέα) που θα προχωρήσουν στη Β΄ φάση.

Πιο αναλυτικά, οι τέσσερις γύροι θα διεξαχθούν ως εξής:

1ος Γύρος (12-13/11/05): Οι 10 ομάδες του κάθε τομέα (Α και Β) μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν από 5 ζευγάρια και θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Οι νικήτριες ομάδες από τα ζευγάρια αυτά περνούν στον επόμενο γύρο (σύνολο ομάδων 5 ανά τομέα).

2ος Γύρος (03-04/12/05): Οι 5 ομάδες του κάθε τομέα θα σχηματίσουν στον τομέα τους από 2 νέα ζευγάρια και οι νικήτριες ομάδες των ζευγαριών αυτών περνούν στον επόμενο γύρο μαζί με μία ομάδα που περνά χωρίς αγώνα (σύνολο ομάδων 3 ανά τομέα).

3ος Γύρος (14-15/01/06): Οι 3 ομάδες του κάθε τομέα ΑΒ μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν στον τομέα τους από ένα ζευγάρι και η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού αυτού περνά στον επόμενο γύρο μαζί με μια ομάδα που περνά χωρίς αγώνα (σύνολο ομάδων 2 ανά τομέα).

4ος Γύρος (28-29/01/06): Οι 2 ομάδες του κάθε τομέα Α και Β θα σχηματίσουν στον τομέα τους από ένα ζευγάρι και οι νικήτριες ομάδες του ζευγαριού αυτού περνούν στην Β΄ φάση (σύνολο ομάδων μία ανά τομέα).

Οι ομάδες της Α2 ανά τομείς έχουν ως εξής:

Τομέας Α: Πανιώνιος ΓΣΣ, Άρης Νικαίας, Ηλυσιακός, Κύδων Χανίων, Α.Ο Ιωαννίνων, ΑΟ Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων, Αναγέννηση Άρτας, Ολυμπιακός Πάτρας, Προοδευτική Αγρινίου, Ακαδημία Πάτρας.

Τομέας Β: Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΟΑ Καστοριάς, Αρχέλαος Κατερίνης, Πόντιοι Κιλκίς, Ζαφειράκης Νάουσας, Ορφέας Κατερίνης, Γ.Σ Δράμας, ΑΟΔ Θερμαϊκού, Ιωνικός Νέας Μαγνησίας Λαμίας, Αερωπός Έδεσσας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK