Κληρώνει για τους "Ευρωπαίους"

Κληρώνει για τους "Ευρωπαίους"

Επικοινωνία με τη Βιέννη θα «ανοίξουν» την Τρίτη (11/10) οι ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς το μεσημέρι (12:00) θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η κλήρωση των επόμενων φάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος και ο Διομήδης Άργους θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, η Ορμή στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων γυναικών, η Αναγέννηση Άρτας στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών και οι Ελπίδες Δράμας, Αθηναϊκός στον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ γυναικών.

Οι προπονητές και οι ιθύνοντες των προαναφερόμενων ομάδων δήλωσαν σχετικά…

Γιώργος Σαΐτης (προπονητής Πανελλήνιου): « Ο Πανελλήνιος που μετέχει στο Τσάλεντζ Καπ έχει μια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Βέβαια είναι μια νέα ομάδα. Δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος. Περιμένουμε μια βατή κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση ο Πανελλήνιος θα κάνει το καθήκον του στο ακέραιο. Στο παιχνίδι που δώσαμε το Σάββατο στην Κυψέλη με τον Ιωνικό ήμασταν για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η εικόνα που παρουσιάσαμε ήταν καλή. Έπαιξε και ο Τούρκια μετά την αποθεραπεία από τον τραυματισμό του. Σε αυτό το ματς αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Νίκος Βουτσάς που ήταν τιμωρημένος. Είναι ικανότατος αθλητής αλλά θέλει μια πίστωση χρόνου για να μπορέσει να δώσει εκείνο που αντιστοιχεί στις ικανότητές του. Είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε κάθε παιχνίδι αξιοποιώντας όλο το δυναμικό της»

Γιάννης Βαρελτζής (προπονητής Διομήδη): « Θα θέλαμε ένα βατό αντίπαλο για λόγους αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και προβολής όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και του χάντμπολ γενικότερα. Ο πρώτος στόχος που είχαμε για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση επετεύχθη. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Απόλλων καλαμαριάς για το πρωτάθλημα το αποτέλεσμα αυτό ήταν δίκαιο. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έπαιξε ο Μάξιτς ο οποίος ξύπνησε με φοβερούς πόνους στη μέση το πρωί του Σαββάτου και χάσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα και τον Μίμη Δημητρούλια ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι»

Πέτρος Τσακαλίδης (συνεργάτης του Μίτνγκο Ζαπριάνοφ στις Ελπίδες): « Ευχής έργον είναι να έχουμε αντιπάλους ομάδες από την Τουρκία την Κύπρο και την Σουηδία για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ. Οι αγώνες θα γίνουν τον Ιανουάριο οπότε θα είμαστε πανέτοιμοι μια και θα έχουμε ήδη αγωνιστεί στους αγώνες πρωταθλήματος»

Αντώνης Σκιαθάς (πρόεδρος Ορμής): « Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά και να τιμούμε την ομάδα μας, την ομοσπονδία μας και το άθλημα με τις διακρίσεις μας. Μας τίμησαν οι αρχές της πόλεως με την παρουσία τους στο παιχνίδι με την ουκρανική Γκαλιτσάνκα. Έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του δήμου Πάτρας Γιάννης Κασίμης ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ζαφειρόπουλος ο ιδιοκτήτης της χορηγού εταιρείας ΛΟΥΞ Πλάτωνας Μαρλαφέτας και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας PANASONIC Νίκος Αργυρόπουλος. Θέλουμε μια βατή κλήρωση για να προχωρήσουμε και στην επόμενη φάση του κυπέλλου κυπελλούχων»

Βασίλης Κρανιώτης (πρόεδρος Αναγέννησης): « Η ομάδα μας βελτιώνεται συνεχώς από αγώνα σε αγώνα. Έτσι εμπεδώνονται το πνεύμα της αυτοπεποίθησης και το πνεύμα της αγωνιστικής πειθαρχίας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή κλήρωση γιατί και η τύχη είναι σημαντικός παράγοντας»

Νίκος Γραμματικός (τεχνικός διευθυντής Αθηναϊκού): « Ο Αθηναϊκός στις γυναίκες στο Τσάλεντζ Καπ ευελπιστεί σε μια καλή κλήρωση. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα στις μεταγραφές χάρις τις προσπάθειες του προέδρου του Αθηναϊκού Χρήστου Καραγιάννη και του δημάρχου Βύρωνα Νικου Χαρδαλιά. Βέβαια θα κυνηγήσουμε όσο μπορούμε τις νίκες και κάποια διάκριση και στην Ευρώπη»

News 24/7

24MEDIA NETWORK