Κοντά σε ακραίο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Κόλεφ είναι στον Παναθηναϊκό.

Κοντά σε ακραίο

Τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Τζιανλούκα Σαρατσένι φαίνεται πως βρήκαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στο πρόσωπο του Ιβάν Κόλεφ.

Ο Βούλγαρος ακραίος θα έρθει την Τρίτη στη χώρα μας, θα δοκιμαστεί από τον Δημήτρη Καζάζη και αν δείξει την αξία του τότε θα αποκτηθεί. Οι πράσινοι μετά το πάθημα με τον Ιταλό θέλουν να είναι βέβαιοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κόλεφ πριν προχωρήσουν στην απόκτησή του. Μάλιστα, ο παίκτης πριν υπογράψει θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου να προλάβει το ματς με την Καλαμαριά.

Σε ότι αφορά τον Τζιανλούκα Σαρατσένι ο παίκτης πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας, όμως δεν προπονήθηκε. Το συμβόλαιο του Ιταλού αναμένεται να λυθεί οριστικά την Τρίτη.

Το who is who του Κόλεφ

Τώρα σε ότι αφορά τον Κόλεφ, πρόκειται για 25χρονο διεθνή Βούλγαρο ακραίο που έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Ιράν και Γερμανία.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και στην συνέχεια μεταπήδησε στο Καμπιονάτο και την Φορλί, έπειτα στην Α2 της Ιταλίας και την Μπασάνο Βόλεϊ πριν πάει στον Ιράν. Φέτος το ξεκίνημα της χρονιάς τον βρήκε στην Γερμανική RWE Volleys Bottrop. Παράλληλα, έχει υπάρξει βασικό στέλεχος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας, ήταν μάλιστα αρχηγός της εθνικής ομάδας των Νέων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα το 2008.

Σε ότι αφορά τη σωματοδομή του έχει ύψος 2μ. και είναι δεξιόχειρας. Καρφώνει από από τα 3.45, ενώ κάνει μπλοκ στο 3.3.

News 24/7

24MEDIA NETWORK