Κοντά στη σωτηρία η Marussia

Ο διαχειριστής της Marussia, John Booth, επεσήμανε πως η ομάδα είναι κοντά σε συμφωνία με επενδυτή, προκειμένου να συμμετάσχει κανονικά στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν.

Jules Bianchi (FRA) Marussia F1 Team.
01.03.2013. Formula One Testing, Day Two, Barcelona, Spain.
Jules Bianchi (FRA) Marussia F1 Team. 01.03.2013. Formula One Testing, Day Two, Barcelona, Spain. MARUSSIA F1 TEAM

Η Marussia βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης από τον περασμένο Οκτώβριο, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία τρία grand prix της χρονιάς.

Όμως, ο υπεύθυνος της ρωσικής ομάδας, John Booth, τόνισε πως η ομάδα "είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ένα νέο επενδυτή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αξιόπιστος".

John Booth (GBR) Virgin Racing Team Principal.
Formula One Testing, Day Two, Jerez, Spain, Thursday 11 February 2010.
John Booth (GBR) Virgin Racing Team Principal. Formula One Testing, Day Two, Jerez, Spain, Thursday 11 February 2010. MOY/SUTTON

Παράλληλα, η προγραμματισμένη δημοπρασία για τα μονοθέσια της ομάδας, που θα διεξαγόταν στις 21 Ιανουαρίου, αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Ο λόγος που υπήρξε αναβολή σύμφωνα με τον Booth είναι "για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους επενδυτές. Η αναβολή του πλειστηριασμού μας δίνει περισσότερο χρόνο ώστε να υπάρξει συμφωνία".

Τέλος, ερωτώμενος για το ποσοστό βεβαιότητας, όσον αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στον πρώτο αγώνα της σεζόν, στις 15 Μαρτίου, απάντησε: "Αρκετά υψηλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ