Κοντονής: "Σπύρο στο χρωστούσε η ιστορία"

Ο Σταύρος Κοντονής έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Σπύρο Γιαννιώτη για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού ολυμπιακού μεταλλίου στα 10 χιλ. ανοικτής θάλασσας.

Κοντονής: "Σπύρο στο χρωστούσε η ιστορία"

Η Ελλάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου από τον Σπύρο Γιαννιώτη, ενός αθλητή που με το πείσμα και την επιμονή του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής δήλωσε για τον 36χρονο Κερκυραίο κολυμβητή: " Η Ελλάδα πανηγυρίζει σήμερα ένα ακόμα μετάλλιο, με τον Σπύρο Γιαννιώτη να κερδίζει το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χλμ ανοικτής θάλασσας σε έναν καθηλωτικό αγώνα που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους Έλληνες.

Η ιστορία χρωστούσε στον Έλληνα κολυμβητή ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, που έλειπε από το σπουδαίο παλμαρέ του, μια και το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το είχε χάσει για μία χεριά.

Σήμερα ο Σπύρος Γιαννιώτης, στην κούρσα που θα έκλεινε την τεράστια καριέρα του, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κατάφερε να προηγείται μέχρι και τον τερματισμό, όπου εκεί έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρειες. Για όλους εμάς όμως ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι ο «χρυσός» πρωταθλητής της ελληνικής κολύμβησης και του ελληνικού αθλητισμού και έτσι θα παραμείνει στις καρδιές μας για πάντα.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον ίδιο, τον προπονητή του Νίκο Γέμελο και σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή του αθλήματός του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιαννιώτης: "Αργυρός" στο μαραθώνιο ανοικτής θάλασσας
Ο συγκλονιστικός τερματισμός στην κούρσα του Γιαννιώτη!
H απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Γιαννιώτη
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ: Οι συγκινητικές δηλώσεις του Γιαννιώτη
Το twitter υποκλίθηκε στον απίθανο Γιαννιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ