ΣΠΟΡ

Κόντρα “αιωνίων” σε τέσσερα επίπεδα

Σε τέσσερα επίπεδα τίθενται αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Η αρχή έγινε με την πρόκριση των "πρασίνων" στο βόλεϊ, αναμένεται ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ την Κυριακή (22/2) και την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το ντέρμπι της Super League, αυτό της Α1 μπάσκετ και αυτό της Α1 πόλο!

Κόντρα “αιωνίων” σε τέσσερα επίπεδα
Το πρώτο match-up, πάντως, κατέληξε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος χρειαζόταν ένα σετ για να αποκλείσει τον “αιώνιο” αντίπαλο και να περάσει στο Final 4 του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας του βόλεϊ. Παρά την ήττα του με 3-2 σετ, έκανε το καθήκον του και προκρίθηκε.

Επόμενη αναμέτρηση των δύο συλλόγων, στο Ελληνικό, όπου θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του τελικού του κυπέλλου μπάσκετ για δεύτερη σερί σεζόν, ωστόσο όπως και πέρυσι, ο κίνδυνος επεισοδίων απασχολεί περισσότερο τους διοργανωτές και τον Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, εξάλλου, ο Γιάννης Ιωαννίδης συγκάλεσε σύσκεψη, εν όψει των δύο ντέρμπι την επόμενη εβδομάδα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η αναμέτρηση του “Καραϊσκάκη” φοβίζει διότι είναι πολύ κοντά (χρονικά) σε αυτήν του μπάσκετ και ενδέχεται να αλλάξει ώρα.

Εν τω μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το αντίστοιχο ντέρμπι και για την Α1 πόλο. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Euroleague με αντίπαλο τη Σιμπένικ οδήγησε στη μετάθεση του ντέρμπι την Τετάρτη στις 25 του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK