Κόντρα διοίκησης και παικτών στην Ορεστιάδα

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν την καταβολή των χρεών που υπάρχουν εδώ και 2,5 μήνες. Τι απάντησε η διοίκηση.

Κόντρα διοίκησης και παικτών στην Ορεστιάδα

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν και στην Ορεστιάδα με αφορμή τις οφειλές που υπάρχουν προς τους παίκτες. Οι αθλητές του ΑΟΟ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι είναι απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες.

Όλα αυτά λίγο πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (17/1) με τη διοίκηση να καλεί τους παίκτες να συγκεντρωθούν σε αυτόν.

"Απλήρωτοι εδώ και 2,5 μήνες"

Η ανακοίνωση των παικτών αναφέρει: "Μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος κατά το οποίο όλοι οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα την οποία σεβόμαστε και αγαπάμε και επειδή πλέον πέραν των δυσχερειών που υπάρχουν θίγεται η επαγγελματική τιμή και η υπόληψη μας προβαίνουμε στην εξής ανακοίνωση:

Για τουλάχιστον δυόμιση μήνες δε μας έχουν καταβληθεί οι μηνιαίοι και προβλεπόμενοι από τη μεταξύ μας συμφωνία μισθοί. Δεν εστιάζουμε τόσο στη μη καταβολή των δεδουλευμένων σε εμάς, όσο στο γεγονός ότι η Διοίκηση της ομάδας εμφανίζεται αναβλητική στο να μας δώσει μία ειλικρινή απάντηση σχετικά με τα οικονομικά αυτά ζητήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ όλοι βρισκόμασταν στο γήπεδο για προπόνηση κανείς δεν εμφανίστηκε ούτε καν για να μας ευχηθεί Χρόνια Πολλά, πλην του Κυρίου Τσολακίδη Γεωργίου ο οποίος και προς τιμήν του μας προσέφερε ένα συμβολικό δώρο, όχι χρηματικό. Έστω και αυτή η πράξη του Κυρίου Τσολακίδη μας έκανε να σκεφτούμε τις θυσίες που έως τώρα έχουμε κάνει για αυτήν την ομάδα.

Αποκορύφωμα της αδιαφορίας από μέρους της Διοικήσεως ήταν το γεγονός πως την 10η Ιανουαρίου 2015 από δική της και μόνο υπαιτιότητα, δεν φτάσαμε εγκαίρως στην Αλεξανδρούπολη και χάσαμε την πτήση για Αθήνα με αποτέλεσμα να ταξιδεύουμε για δεκατέσσερις ολόκληρες ώρες και να δεχθούμε αφού ηττηθήκαμε στον αγώνα με την Κηφισιά μομφή οι παίκτες.

Σεβόμενοι εσάς που είστε ο κόσμος που αγαπά και στηρίζει την ομάδα αυτή τόσα χρόνια δηλώνουμε πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ΕΣΑΣ.

Ορεστιάδα 16/01/2015

Οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας".

Η αντίδραση της διοίκησης

Λίγο μετά την ανακοίνωση των παικτών ακολούθησε και η απάντηση εκ μέρους της διοίκησης του Α.Ο.Ο. . Στην ανακοίνωση τονίζεται πως η διοίκηση γνωρίζει τα χρέη που υπάρχουν, αναφέρθηκε στα δύσκολα οικονομικά δεδομένα λόγω των χρεών που υπήρχαν, αλλά παράλληλα κάλεσε τους παίκτες να κάνουν το καλύτερο δυνατό στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η απάντηση της διοίκησης

"Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Ορεστιάδας διάβασαν με έκπληξη αλλά και λύπη την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας και έχουν να δηλώσουν τα εξής:

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος εδώ και χρόνια είναι πολλά και γνωστά στους αθλητές αλλά και στους φίλους του συλλόγου.

Είναι γνωστό σε όλους πως η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας εργάζεται νυχθημερόν για να τακτοποιήσει τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που έρχονται από το παρελθόν. Αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας για την εξόφληση των χρεών είναι η καθυστέρηση που υπάρχει πράγματι στις πληρωμές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με συνέπεια έχουμε τακτοποιήσει παλαιό χρέος εκατοντάδων ευρώ και δεν έχουμε καμία πρόθεση να μείνουν απλήρωτοι οι αθλητές της σημερινής ομάδας.

Ουδέποτε ασκήθηκε κριτική για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, ούτε και υπήρξε μομφή σε αθλητές και προπονητές.

Είναι ωστόσο αναφαίρετο δικαίωμα της διοίκησης να προβληματίζεται και να αναζητά με διακριτικότητα τις κατάλληλες λύσεις για ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Από το σημείο αυτό μέχρι και την έκδοση ανακοίνωσης εκ μέρους των παικτών την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που τον περιμένει όλος ο Έβρος, υπάρχει μεγάλη απόσταση και πολλά ερωτηματικά που δημιουργούνται εύλογα στους κόλπους της διοίκησης και των φίλων του συλλόγου.

Με αίσθημα ευθύνης προς την ιστορία του συλλόγου και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ενότητα της ομάδας, η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας καλεί τους αθλητές και τους προπονητές να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και από την επομένη ημέρα θα υπάρχει χρόνος και διάθεση να βρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Με την ευκαιρία καλούμε τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθεια μας ώστε να βγει και πάλι ο Α.Ο.Ο. νικητής και από αυτή την περιπέτεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK