Κοσμά για ακόμη ένα χρόνο

Η Σοφία Κοσμά θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που της έγινε από τον Ολυμπιακό και θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά για μία ακόμα χρονιά.

Κοσμά για ακόμη ένα χρόνο

Αίσιο τέλος θα έχει και η υπόθεση της παραμονής της Σοφίας Κοσμά στον Ολυμπιακό. Εντός της ημέρας η νεαρή ακραία θα απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που της έγινε και θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

Η Κοσμά όπως συνηθίζει θα ανανεώσει τη συνεργασία της για ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι η νεαρή ακραία έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα συμπληρώσει τετραετία στου Ρέντη και είναι μια από τις παλιότερες παίκτριες της ομάδας. Έπειτα και από αυτό ο Γιάννης Νικολάκης έχει χτίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Οι θέσεις των κεντρικών έχουν καλυφθεί από τις Γιώτα, Λαμπρούση και Κωνσταντίνου, στην πάσα θα βρίσκονται οι Χριστοδούλου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) και η Τέζα. Στις ακραίες υπάρχουν η Κοσμά, η Κωνσταντίνου και ως τέτοια μπορεί να θεωρηθεί και η Στεπανένκο η οποία μπορεί να παίξει και ως διαγώνια.

Συμβόλαιο έχει και η Αρέτα Κονόμι η οποία θα παραμείνει και εκείνη στην ομάδα. Έτσι, σίγουρα θα αποκτηθεί ακόμα μία ξένη η οποία θα αγωνίζεται είτε ως ακραία είτε ως διαγώνια (ανάλογα με το που θα παίξει η Στεπανένκο), αλλά και μια Ελληνίδα ως τέταρτη ακραία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK