Κουαρτέτο σπασμένων πλευρών: Όταν η Ράουζι δέχτηκε σεξιστικό σχόλιο

Επιστρέφουμε σε μια υπέροχη στιγμή στην ιστορία των πολεμικών τεχνών, για να θυμηθούμε τι συνέβη όταν ο Άαρον Τρου τόλμησε να πει στη Ρόντα Ράουζι κάτι σαν "γύρνα σπίτι σου και πλύνε πιάτα".

Η Ρόντα Ράουζι κατά τη διάρκεια προπόνησης της, στο Glendale Fighting Club
Η Ρόντα Ράουζι κατά τη διάρκεια προπόνησης της, στο Glendale Fighting Club AP PHOTO/JAE C. HONG

Αμέτρητα χρυσά, ασημένια, χάλκινα μετάλια στο τζούντο, πρωταθλήματα UFC, μαγικές στιγμές στα ρινγκ του wresting. Η Ρόντα Ράουζι είναι μόλις 33 ετών κι όμως έχει πετύχει πολλά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους τα τελευταία 20 χρόνια, με λογική συνέπεια, την εκτόξευση του προσωπικού brand και στο Hollywood, σε ταινίες όπως το 'Furious 7' και το 'Expendables 3'.

Κάπου εδώ, μπορούμε να κάνουμε μια παύση και να θυμηθούμε κάποια από τις λιγότερο γνωστές στιγμές της, όταν ο παρουσιαστής Άαρον Τρου την κάλεσε σε συνέντευξη για το show 'MMA Prime', το 2015. Τότε που έκανε το λάθος να υποστηρίξει ότι η Ρόντα δεν έχει τη δύναμη να ανταγωνιστεί έναν άντρα. Η Ράουζι, που προερχόταν από μια εκπληκτική νίκη κόντρα στην Κατ Ζανγκάνο σε αγώνα που είχε διαρκέσει 14 δευτερόλεπτα, του είχε απαντήσει πως κάτι τέτοια σχόλια γίνονται το 'καύσιμο' της οργής της και πως μάλλον δεν ειχε σκεφτεί τόσο σοβαρά, πριν εκστομίσει αυτο το υποτιμητικό σχόλιο προς το μέρος της.

Προσδεθείτε, μπαίνουμε σε ένα κόσμο πόνου:

Με μια αψεγάδιαστη τεχνική τζούντο, η Ράουζι είχε αφήσει στο πάτωμα τον Τρου, που σφάδαζε από τον πόνο. Εκείνη πίστεψε πως ο παρουσιαστής έκανε πλάκα, όμως εκείνος πονούσε πραγματικά και υπέρ-οδυνηρά. Ο Τρου είχε σπάσει 4 πλευρά και εκείνο το αστείο του είχε πάψει πια να μοιάζει τόσο αστείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK