Κρατάει σε εγρήγορση τον Raikkonen η Ferrari

Στον "αέρα" μέχρι νεωτέρας βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Kimi Raikkonen με την Ferrari, καθώς ο πρόεδρος των Ιταλών, Maurizio Arrivabene, θέλει να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Φινλανδό.

Κρατάει σε εγρήγορση τον Raikkonen η Ferrari

Ο Kimi Raikkonen παραμένει ένας εκ των κορυφαίων οδηγών και σίγουρα έχει να δώσει πολλά ακόμα στις πίστες της Formula 1. Επειδή όμως ο κίνδυνος για κορεσμό στις επιτυχίες πάντα ελλοχεύει, ο Φιλανδός έχει να παλέψει για ένα ακόμη στόχο στα 35 του χρόνια.

Αυτός δεν είναι άλλος, από το καινούργιο του συμβόλαιο. Το τρέχον συμβόλαιο του Raikkonen, εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο πρόεδρος της Ferrari, Maurizio Arrivabene, δεν έχει δώσει ακόμα την απαιτούμενη έγκριση του.

Το αφεντικό της Scuderia, πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Raikkonen και θέλει να τον παρακινήσει, προκειμένου να δώσει τον καλύτερο του εαυτό του, στα επόμενα Grand Prix: "Θέλετε να μάθετε τι είπα στον Kimi για το καινούργιο του συμβόλαιο; Του είπα πως εξαρτάται από τις εμφανίσεις του. Είμαι ευχαριστημένος με τους οδηγούς που έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα υπογράψω αύριο με τον Kimi".

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 επέστρεψε στις πολύ καλές εμφανίσεις στο Grand Prix του Μπαχρέιν, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση πίσω από τον Lewis Hamilton και σίγουρα έδωσε τα διαπιστευτήρια του. Αν θέλει όμως να συνεχίσει να είναι πιλότος της Ferrari, θα πρέπει να συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα.

"Είναι ένας εξαιρετικός οδηγός και αν ρωτάτε αν αξίζει αυτή την επιλογή, τότε θα απαντούσα ναι. Όμως δεν θέλω να αφήσω τον οδηγό σε αδράνεια, τον θέλω σε δυναμικό. Ο Kimi δίνει τα πάντα όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αυτή είναι μία ψυχολογική προσέγγιση και αυτή την στιγμή το συμβόλαιο του είναι λευκό", το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της Ferrari.

News 24/7

24MEDIA NETWORK