Κράβαρικ: "Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε την Βραζιλία"

Κράβαρικ: "Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε την Βραζιλία"

Οι νίκες στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας μπορεί να μην έχουν βαθμολογική σημασία, όμως το θετικό αποτέλεσμα, έστω και σε αυτό το επίπεδο, πάντα μετράει. Το «τρία στα τρία» λοιπόν, που μετράει ο Ηρακλής (3-1 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και δύο φορές 3-2 επί της Νόλικο Μαασέικ) έχει γεμίσει αισιοδοξία τους «κυανόλευκους» για μια χρονιά εξίσου πετυχημένη με την περσινή.

« Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη Νόλικο Μαασέικ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδια. Για μας ήταν ό,τι καλύτερο. Παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε χωρίς τους Κλέιτον Στάνλει και τον Τομ Χοφ που δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί στην ομάδα αποδείξαμε ότι η προετοιμασία κυλάει με το καλύτερο τρόπο» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντρέι Κράβαρικ.

Αναφορικά με το αν η ομάδα θα προλάβει να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (8 Οκτωβρίου) ο διεθνής άσος δήλωσε: « Περιμένουμε ακόμα τους Αμερικανούς. Ωστόσο πρόκειται για πολύ έμπειρους παίκτες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Εξάλλου έπαιζαν και πέρυσι στον Ηρακλή και έτσι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Πιστεύω ότι στη πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά ».

Ερωτηθείς για το ποιες ομάδες τον φοβίζουν περισσότερο, ο 34χρονος παίκτης επεσήμανε: « Δεν φοβάμαι κανέναν. Ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε ακόμα και την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία εάν ερχόταν να παίξει εδώ στο Κατσάνειο. Φοβάμαι μόνο τον ίδιο μας τον εαυτό. Από εμάς εξαρτάται το τι θα κάνουμε. Όλες οι ομάδες ακόμα και όταν πρόκειται για την Βραζιλία απαρτίζονται από παίκτες. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές. Είναι άνθρωποι άρα ακόμα και η πιο δυνατή ομάδα δεν είναι ανίκητη ».

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) το «κυανόλευκο» ΤΑΠ θα παρουσιάσει τα νέα του αποκτήματα, δηλαδή τον Ματέι Τσέρνιτς, τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, τον Άλεξ Ντίαζ, τον Αινεία Τζελάτη και τον Νίκο Παπαγγελόπουλο. Η επίσημη παρουσίαση όλης της ομάδας θα γίνει την Δευτέρα (03/10).

24MEDIA NETWORK