Κράβαρικ: "Είναι εφικτό να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρσι"

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον «χαρτοπόλεμο» με τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής επικεντρώνει την προσοχή του στο δεύτερο παιχνίδι του στο Champions League, την Τετάρτη (02/11, 20:30) στο Κατσάνειο με την αυστριακή Τιρόλ Ίνσμπρουκ.

Κράβαρικ: "Είναι εφικτό να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρσι"

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τον «χαρτοπόλεμο» με τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής επικεντρώνει την προσοχή του στο δεύτερο παιχνίδι του στο Champions League, την Τετάρτη (02/11, 20:30) στο Κατσάνειο με την αυστριακή Τιρόλ Ίνσμπρουκ. Για το επερχόμενο ματς αλλά και γενικότερα την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μίλησαν ο Αλέκος Λεώνης και ο Αντρέι Κράβαρικ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Δευτέρα (31/10).

« Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για μας στο Champions League καθώς μπορεί πέρσι να τα πήγαμε πολύ καλά αλλά όχι τέλεια. Πρώτος στόχος μας βέβαια είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι και αυτό είναι εφικτό καθώς έχουμε καλύτερη ομάδα. Εύχομαι λοιπόν να φτάσουμε στον τελικό και να το πάρουμε. Αυτό είναι το κρυφό όνειρο για όλους μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε πανέτοιμοι για αυτήν την μεγάλη πρόκληση. Το θετικό είναι ότι γνωρίζουμε όλους τους αντιπάλους καθώς τους παρακολουθούμε σε βίντεο. Αλλά το Α και το Ω σε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι να παίζουμε καλά εμείς, το μόνο που πρέπει να φοβόμαστε είναι ο κακός μας εαυτός και τίποτα άλλο » ήταν τα λόγια του αρχηγού του «γηραιού».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας επεσήμανε: « Ξεκινήσαμε με νίκη στον θεσμό του Champions League πραγματοποιώντας μάλιστα μία πολύ καλή εμφάνιση, και από δω και πέρα πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο μας και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ. Έπειτα μπορούμε να χτυπήσουμε στα ίσια όλους τους αντιπάλους, αφού έχουμε μεγάλο όνομα και στην Ευρώπη και πρέπει να το κρατήσουμε. Όσον αφορά για το παιχνίδι της Τιρόλ έχουμε στοιχεία για την ομάδα αυτή που έχει καλούς παίκτες όπως είναι ο γνώριμος σε εμάς Πίστοβιτς που έπαιξε στον Ηρακλή. Βέβαια πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό για να είμαστε και στην πρώτη θέση του ομίλου ».

Ολοκληρώνοντας, ο Λεώνης αναφέρθηκε στις ομάδες που θεωρεί φαβορί για τον ευρωπαϊκό τίτλο: « Ξεκινώντας από τον όμιλο μας Κνακ, Ηρακλής, Αλμερία είναι οι πιο δυνατές ομάδες ενώ η Τιρόλ μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη. Ενώ γενικότερα οι ιταλικές και οι ρωσικές ομάδες αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά δυνατές φέτος, αλλά όλες οι ομάδες θα δείξουν το μέγεθος της δυναμικότητας τους μετά τα Χριστούγεννα ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK