Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Κιλιγκαρίδη

Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέα Κιλιγκαρίδης, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πολωνίας όπου είχε πάει για αγώνες, με τους γιατρούς να μιλούν για πολύ σοβαρή ασθένεια. Κρίσιμες για τη ζωή του οι επόμενες ημέρες.

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Κιλιγκαρίδη

Αγώνα ζωής δίνει ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης τις τελευταίες ώρες στην Πολωνία, όπου είχε πάει για να λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες κανόε καγιάκ.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πριν από λίγες ώρες βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην πόλη Μπίτκος, από τον Πολωνό προπονητή του κι αμέσως διακομίστηκε στο τοπικό νοσοκομείο.

Οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για αιμάτωμα στο κεφάλι του 37χρονου αθλητή, ωστόσο νέες εξετάσεις μιλούν για ακόμη σοβαρότερο πρόβλημα που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο ακόμη και την ίδια του τη ζωή.

Ήδη για την Πολωνία αναχώρησε η σύζυγός του (έχουν δυο ανήλικα παιδιά) ενώ σε συναγερμό βρίσκεται η ομοσπονδία του Κανόε Καγιάκ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Αντώνη Νικολόπουλο.

Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις του κανόε καγιάκ αφού ο κορυφαίος αθλητής της Ελλάδας, είχε υποβληθεί σε εξετάσεις λίγο πριν αναχωρήσει για την Πολωνία και όλες ήταν καθαρές.

24MEDIA NETWORK