Κρίσιμες ώρες για τον Leavander Johnson

Κρίσιμες ώρες για τον Leavander Johnson

Σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, υποβλήθηκε βετεράνος μποξέρ μετά από αγώνα στο Λας Βέγκας. Ο λόγος για τον Leavander Johnson, όπου κατά την διάρκεια του 11ου γύρου, για τον τίτλο των μεσαίων βαρών με αντίπαλο τον Jesus Chavez σωριάστηκε στο ρίνγκ. Αμέσως οι υπεύθυνοι κάλεσαν ασθενοφόρο και ο Johnson μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ατζέντη του, Lou DiBella, o Johnson αιμορραγούσε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν ήθελε να σταματήσει τον αγώνα. Στο νοσοκομειακό μάλιστα, οι γιατροί τον έριξαν σε κώμα. Αν και παραπονιόταν ότι είχε έντονους πονοκεφάλους κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν πήρε τις επιφυλάξεις του, δίχως να γνωρίζει την σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν πολύ κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του, ενώ το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν θα δημοσιοποιηθεί την Δευτέρα. Ο 35χρονος Johnson από το Atlantic City, δέχθηκε ένα ισχυρό αριστερό χτύπημα από τον αντίπαλό του, ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 38ο δευτερόλεπτο του 11ου γύρου. Ο διαιτητής Tony Weeks βλέποντας τον κάτοχο του τίτλου να πέφτει κάτω σταμάτησε τον αγώνα.

Το συμβάν αυτό έρχεται δυόμιση μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μεξικανού μποξέρ Martin Sanchez, μια μέρα μετά τον αγώνα του με τον Ρώσο Rustam Nugaev. Ήταν ο πέμπτος θάνατος μποξέρ από το 1994 στο Λας Βέγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK