Kύπελλο: Μεγάλη μάχη στα Χανιά, πέρασαν τα φαβορί

Kύπελλο: Μεγάλη μάχη στα Χανιά, πέρασαν τα φαβορί
Η αγωνία χτύπησε "κόκκινο" στα Χανιά κατά την διάρκεια του αγώνα της τοπικής ομάδας με την Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας στον οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι. Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 7-7 και κλήθηκαν να λύσουν την διαφορά τους στα χτυπήματα πέναλτι.

Στα πρώτα πέντε σουτ οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν τέσσερα γκολ αλλά στην συνέχεια δίχτυα έβρισκαν μόνο οι Κρητικοί αφού ο Παπαδάκης απέκρουσε δύο χτυπήματα της Πάτρας. Τελικά τα Χανιά πήραν την πρόκριση για τους "8" δίνοντας χαρά στον κόσμο τους.

Στον άλλο μεγάλο αγώνα της ημέρας η Χίος επικράτησε στην παράταση του Εθνικού με 15-14. Η λήξη της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 12-12 και μοιραία η αναμέτρηση οδηγήθηκε στον έξτρα χρόνο. Με ένα γκολ του Χάρη Βαφειάδη 14 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη οι Χιώτες πανηγύρισαν την πρόκριση με το τελικό 15-14.

Στα υπόλοιπα ματς ο Ολυμπιακός συνέτριψε την Χαλκίδα 20-8 στο κολυμβητήριο του Πειραιά ενώ το ίδιο έκανε και ο Πανιώνιος (20-9 τον Νηρέα Χαλανδρίου στην Νέα Σμύρνη). Ανετα πέρασε από το Παλαιό Φάληρο η Βουλιαγμένη όπου νίκησε 11-3 την τοπική ομάδα. Το παρόν στα προημιτελικά θα δώσει και ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 11-6 του Ιωνικού μέσα στην Νίκαια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Πανιώνιος-Νηρέας Χαλανδρίου 20-9
Ιωνικός- Παναθηναϊκός 6-11
Ποσειδώνας -ΠΑΟΚ 9-17
Oλυμπιακός-Χαλκίδα 18-6
Χανιά-Πάτρα 7-7 (στα πέναλντι προκρίθηκαν τα Χανιά)
Ξάνθη -Γλυφάδα 6-7
Χίος-Εθνικός 15-14 (στην παράταση κ.α 12-12)
Παλαιό Φάληρο- Βουλιαγμένη 3-11






(Με έντονα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημτελικά της διοργάνωσης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK