Κυρία Φέντερερ, που είναι η αγωγή σας;

Η Μίρκα Φέντερερ συνελήφθη από τον τηλεοπτικό φακό να κάνει κάτι ασυνήθιστο για τα ήθη και έθιμα ενός σπορ όπως είναι το τένις. Δείτε το σχετικό VIDEO από τον ημιτελικό με τον Κύργιο.

Mirka Federer cheers on husband Roger of Switzerland during his semifinal against compatriot Stan Wawrinka at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 26, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Mirka Federer cheers on husband Roger of Switzerland during his semifinal against compatriot Stan Wawrinka at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 26, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Σ' ένα "ευγενές" άθλημα όπως το τένις, το τελευταίο που θα περίμενε κανείς είναι να υπάρχουν αποδοκιμασίες και σφυρίγματα κατά τη διάρκεια αγώνα. Και μάλιστα από σύζυγο ενός σούπερ σταρ του σπορ.

Και όμως, ο Μίρκα Φέντερερ, σύζυγος του Ρότζερ, έσπασε όλους τους άτυπους κανόνες του αθλήματος για να αποδοκιμάσει τον Νικ Κύργιος στον ημιτελικό με τον άντρα της για το Μαϊάμι Οπεν τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η ελβετίδα εκνευρίστηκε όταν ο Ελληνοαυστραλός καθυστέρησε για λίγο τη συνέχιση του ματς προκειμένου να αλλάξει ρακέτα. Ο τηλεοπτικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Photo credit: AP Photo/Dita Alangkara