Κυρίαρχοι Καλαδάμης-Ιωάννου

Κυρίαρχοι Καλαδάμης-Ιωάννου
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Γιώργος Καλαδάμης και η Ελένη Ιωάννου στο τουρνουά «Aphrodite Cup», το οποίο διεξήχθη στην Επισκοπή Κύπρου.

Το τουρνουά φιλοξένησε αγώνες στο Ολυμπιακό και σύνθετο τόξο με την χώρα μας να εκπροσωπείται μόνο στο σύνθετο τόξο. Ο Γιώργος Καλαδάμης (Εθνικός Γ.Σ.) στο σύνθετο τόξο ανδρών κατέλαβε την πρώτη θέση, καθώς στον τελικό του Ολυμπιακού γύρου επιβλήθηκε του Θανάση Μπακιρλή (Σ.Ο.ΕΛ.) 114- 107. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Μπακιρλής και την τρίτη ο Χρήστος Γιαννακόπουλος (Σ.Ο.Α.Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Ο Καλαδάμης κατέλαβε την πρώτη θέση και στον γύρο κατάταξης σύνθετου τόξου με επίδοση 680/720.

Στην κατηγορία του σύνθετου τόξου γυναικών την παράσταση έκλεψε η Ελένη Ιωάννου. Η νεαρή πρωταθλήτρια του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας νίκησε στον τελικό του Ολυμπιακού γύρου την Βασιλική Σπιθουράκη (Α.Ο.Π.Α.) 109-106. Η Ελένη Ιωάννου κατετάγη πρώτη και στον γύρο κατάταξης με επίδοση 660/720. Στο αγώνισμα του σύνθετου τόξου αγωνίστηκαν μόνο Κύπριοι και Έλληνες τοξότες, ενώ στο Ολυμπιακό τόξο υπήρχαν και άλλες διεθνείς συμμετοχές, καθώς αγωνίστηκαν αθλητές από την Σλοβακία και την Ρωσία. Στο ομαδικό του σύνθετου τόξου ανδρών η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε της Κυπριακής με 242-215.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο των αγώνων η Ομοσπονδία τοξοβολία της Κύπρου βράβευσε την Ελένη Ιωάννου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο σύνθετο τόξο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων της Δανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK